Веднага щом прочетох тук ,че пътят от Скобелево за Синаница е изчистен запалих мотора и реших да огледам любимият си Триглав от изток и съответно да го снимам . Времето беше чудесно и съжелявам,че няма фотоапарат правещ 360 градусови снимки.Нямаше как да направя снимки от каране защото бях сам,но ще компенсирам с красоти!!!!!! Тръгнах от изток на запад покрай саите през всички голи върхове през които може да се премине .Спрях до свинския плаж са почивка и снимки и газ до пилоните на туристическата патека от тук на запад се ходи през Триглав за вр.Ботев, на север за х.Мазалат.Прибирайки се попаднах на на мои приятели които се бореха със един дебел свински врат и съответно нали приятел в нужда се познава аз веднага се притеках на помощ. Работата придоби груб свински характер!!!!!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На изток от Триглав
Свий
X
-
До: На изток от Триглав
Супер място за каране.А и свинсия врат добре изглежда0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Тук нагоре по беклемето са същите красоти и е невероятно приятно за каране и разходки ! Аз вчера ходих нагоре, но за съжаление нямах време за снимки и неможах да фотографирам нищо...
Браво за снимките надявам се да си прекарвате още по-често заедно така на красиви места ![CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Първоначално публикуван от diskusa Преглед на мнениеДай го това Беклеме да го видят хората нали това е идеята въпреки ,че аз го знам Беклемето,Станчов полгар и тн. !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от diskusa Преглед на мнениеДай го това Беклеме да го видят хората нали това е идеята въпреки ,че аз го знам Беклемето,Станчов полгар и тн. !!!!!!![CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар