Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ендуро Червен бряг!
Свий
X
-
От: Ендуро Червен бряг!
в реселец има много стръмни и скалисти пътеки където двутактовите се затрудниха тъй като има качвания от место без разстояние за засилка
имаше и много падания но незнам как да кача клипове
след това следобяда пак карах на трасето в луковит
качвам и снимки на някои от моторите които смених през годините
вижте и какви красоти има около реселец и карлуково
Коментар
-
днес петък като видях какво е хубаво времето и ми се докара моторреших най после да се престраша и да пробвам 450 куб ямахаза целта обаче следобяд избягах от работа тъй като директора замина за софиянатоварих ямахата и взех със себеси и 84 годишната ми баба да се разходи и тяима само няколко снимки на гаража с моторитеслед това ямахата натоварена на ремаркето и от трасето от луковитима и клипове но незнам как да ги качвамтази ямаха обаче днес ми откъсна ръцетемного ми е силнахандата 250 по ми прилягаайде сега качвам снимките и лягам защото утре пътувам за германиядруги снимки очаквайте чак другата неделя като се върнамежду другото баба остана много доволна от разходката обаче като ме видя как скачам на трасето и казаабе ти да не си нещо луд или искаш да си оставиш детето без бащаведнага да земеш да ги продаваш тези мотори чули
Коментар
-
Колега нищо лично, но ти май интервалите, точките и главните букви за нищо си ги нямаш
. Репортажите да ти добри, но не е лошо да се постараеш с правописа, защото пада голяма мъка при четенето. Да може би ще кажеш, че това няма нищо общо с карането, но повярвай ми, важно е! Чао и успехи
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
"д" е близко до "с",нормално е някой път да се сгреши.Но пък това твойто на нищо не прилича.
А пък и колегата ти отправи най-учтива забележка,в която ти не искаш да се вслушаш.
Симеон Симеонов - 0878666200
Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
Suzuki - A way of life
Коментар
-
Колега никой не търси дразги,колегата Helik ти е направил колегиална забележкаПървоначално публикуван от sirene Преглед на мнениетака че и ти внимавай с правописа
понеже на места малко не се разбира и трябва да се напрягаш да го прочетеш
И мисля,че трябва да си вземеш поука,а не да се драгаш
Всеки прави грешки от бързане от недоглеждане.....
Поздрави и продължавай с репортажите
Коментар
-
Ей, голяма дискусия се е образувала тук. Това са дребни работи, на които колегата май много се засегнал. На мен просто ми се искаше, когато разглеждам тази тема да не се напрягам с глупости, но явно по-добрия вариант е просто да се откажа от гледането и. Все пак се извинявам на колегата sirene и просто избирам варианта, за които вече споменах. Желая късмет на всичкиSUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Пусни ми едно телефонче на лични ако затръгвам да ти звънна да се намерим!Първоначално публикуван от sirene Преглед на мнениеколега ако искаш заповядай още тази събота
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар