Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нашата първа разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нашата първа разходка

Здравейте! Исам да ви разкажа за нашата първа разходка.

Тази пролет аз - bullet_pk - Павлин и iceman1234 - Руслан си купихме мотори:

аз със ETZ 251:

и Руслан с Yamaha DT125R:

След дългото обикаляне по прехвърляне, регистрация, данъчно и т.н, най-накрая дойде време и ние да се поразходим. Направихме го тази събота - 25.06.2007 г. в най-голямата жега.

Първоначално идеята беше за асфалтова разхода до хижа Здравец над Пловдив.
    За тези , които не знаят, хижа Здрвец се намира в северната част Родопите на 25 км от гр. Пловдив. Поради близостта си до града и сравнително високата си надморска височина (около 1200 м) е любимо място за разхлада на Пловдивчани. Лятото и зимата е винаги пълно с народ. Зимата има и ски писти

Та хванахме си по асфалта и бегом към хладината, че в Пловдив не се траеше. По пътя спряхме на една чешма да пийнем студена вода.

Стигнахме до целта си

Спряхме на един хотел да похапнем малко че огладняхме

Да, но тъй като не ни беше достатъчно продължихме нагоре по пътя, без да знаем на къде отиваме.
    Няколко километра по-нагоре Руслан спря: "Абе видях един черен път, защо не... " Дори не беше нужно да го казва. И ето ни в гората

Насред гората имаше построени вилички, вероятно незаконни, но хората си бяха там

Беше ни толкова интересно, че пропуснахме няколко интересни момента.

Тази кал малко ни постресна, защото беше рядка и дълбока, но се справхме

ETZ-то претърпя малко поражение, изривих му педала на скоростите, защото го застъргах брега отстрани.

Но продължихме през гъстата гора.

След 8 км препускане през шубраците, си хванахме по асфалта към Пловдив.

За мое голямо учудване, ЕТЗ-то се държеше доста добре в гората. Никъде не затъна, нито поднесе някъде, въпреки че предната му гума беше абсолютен галош. Само по много стръмните участъци запъваше. Ако му сложа по-малък преден зъбак ще се оправи, но пък си губя скоростта по нормалния път.
    Ето и малко снимки навръщане. Село Гълъбово:

Поглед към Равнината:

В Далечината се виждат първите блокове на Пловдив

И се прибрахме по живо по здраво.

е, не е като репортажите на Жоро Хаджиев, но като за първи път надявам се да ви хареса
    Nissan Terrano 2,7 TDI

До: Нашата първа разходка

Ха, ха, Павлински - аз по-добре едва ли бих могъл да го разкажа. Евала за репортажчето, от мене само снимките!
    Ама дето се вика и аз бях там и аз се накалях!
    П.П. Ако има някои колеги от околността с мераци за такива разходи или с идеи за подобни маршрути да свирка, пък ако сме свободни всички ще стане весело!

Коментар

Много яко сте си изкарали
      Минахте ли калта няколко пъти ?

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
        Много яко сте си изкарали
        Минахте ли калта няколко пъти ?
        Аммм .... не, ама за другия път ще знаем! Ехх, сега ме е яд, че не се сетихме!

Коментар

Браво страхотна разходка сте направили. Между другото при едно падане с моето ЕТЗ точно така изкривих лостчето за сторостите (че и малко по зле) и лявата степенка. Явно не са особено корави. Гледам че ти си имаш и здрави огледала ... за сега

Коментар

Браво банда
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Браво и от мен.Някой ден може да дойдете да покарате при нас в Троянския балкан.Обадете се и 6те ви разведем на едно хубаво турне

Коментар

Първоначално публикуван от imation Преглед на мнение
                Браво и от мен.Някой ден може да дойдете да покарате при нас в Троянския балкан.Обадете се и 6те ви разведем на едно хубаво турне
                Определено ще дойдем някой път. Много ни хареса района около Троян и Орешак. Само трябва да изберете някое по-леко трасе като за начинаещи.

Ти какво направи със Сузукито, готово ли е вече?
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Готово е Сузукито и го карам яко.Има и трасета за начинаещи има и за по-напреднали.Вие тренираите и се разберете една сабота или неделя и ще се чакаме на Беклемето.Ще ви раведа насам натам ;-)))Айде тренирайте събота и неделя и се обадете като решите да дойдете

Коментар

Може да направим една Дерменка ако сте навити
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Браво,супер разходка.Следващият път може и аз да се присъедина,но аз не мога да карам по асфалт понеже съм с КХ250.Чувал съм че имало много готини кози пътечки до х.Здравец и имам мерак да ги разуча.Иначе в Пловдив карам зад пожарната в Тракия там има добри терени за оффроуд-заповядайте някой път да покараме!

Коментар

Всяка събота и неделя сме на Дерменка.Парво се събираме на хижа Чучул и после ходим до дерменка и някой път до Добрила.Сега в събота пак сме натам

Коментар

Първоначално публикуван от DirtBike_Rider Преглед на мнение
                          Браво,супер разходка.Следващият път може и аз да се присъедина,но аз не мога да карам по асфалт понеже съм с КХ250.Чувал съм че имало много готини кози пътечки до х.Здравец и имам мерак да ги разуча.Иначе в Пловдив карам зад пожарната в Тракия там има добри терени за оффроуд-заповядайте някой път да покараме!
                          Интересно. Трябва да се види как е хавата там. Иначе до Детски Свят ме отвя едно зелено кросче, преди няколко дена (бях с колата), та да не си бил ти! ;-))

Първоначално публикуван от imation Преглед на мнение
                          Всяка събота и неделя сме на Дерменка.Парво се събираме на хижа Чучул и после ходим до дерменка и някой път до Добрила.Сега в събота пак сме натам
                          То хубаво, ама нямаме подготовка за в момента. Но задължително ще го организираме по-нататък. Макар, да нямам никаква идея къде са тези хижи. Другото е, айде моето зверче е тестване при вас и се справя, ама ЕТЗ-то ще издрапа ли там, особено с нормални-шосейни гуми?

Коментар

Към Дерменка нататък пътя е равен почти... ЕТЗ-то няма да има никакъв проблем ! Удоволствието обаче да караш там е невероятно !
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Супер сте си изкарали както се вижда от снимките.......браво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X