Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро Среща-разходка в Етрополе!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Етрополските моторджии.

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
    Тия дни сме се разбрали с Тодор да се съберем на по бира и да обсъдим по сериозно нещата,тъй като както се вижда се заформя срещата,и има интерес за нея.

Ще обсъдим маршрут и ще го качим тук,ще гледаме да има какво да се види по него а и да Ви е интересен де !

п.п Чудя се,дали някой можещт,( някой който между другото още не е изявил желание за участие,а много се надявам)ако прецени да не отвори нова тема ....Ендуро Среща Етрополе....и да премести постове от тази и последния от предишната страница там, да не цапаме тази?

Аааа такива да ги нямаме щом е среща ще се яде и пие за каране не става ако сме повече хора.
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
      До х.Вежен съм за 1ч. от там колко имам още.
      Понеже съм минавал част от маршрута, с чиста съвест мога да кажа, че от Кърнаре до Етрополе по билото е приблизително един ден път. Може да си аматьор, ама с този един час малко се надценяваш. Какво ? Чувам нещо, че ми противоречиш ли ? Я си спомни към стената на козите не минахме ли 3 километра за 8 часа ? И в крайна сметка си прибра мотора в чувал Ако искаш да се включиш в офанзивата, тръгни една седмица по рано

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
        Понеже съм минавал част от маршрута, с чиста съвест мога да кажа, че от Кърнаре до Етрополе по билото е приблизително един ден път. Може да си аматьор, ама с този един час малко се надценяваш. Какво ? Чувам нещо, че ми противоречиш ли ? Я си спомни към стената на козите не минахме ли 3 километра за 8 часа ? И в крайна сметка си прибра мотора в чувал Ако искаш да се включиш в офанзивата, тръгни една седмица по рано

Е за това мога да се обзаложа. Този преход няма нищо общо със козите там е магистрала.

Коментар

Първоначално публикуван от ivansenbg Преглед на мнение
          Тъй като предполагам, че Бай Иван ще води леката група смятам да се включа при него!
          Това предпочитание не е защото не ми се кара "хард", а защото този водач е известен с неговата склонност към приятни почивки в близост до някоя скара....
          Поздрави!!!
          Леката група ама с тежките участници.

Първоначално публикуван от ssaattyyrr Преглед на мнение
          Жената е от Етрополе, (не съм етрополски зет) ама за разходка съм навит . Абониран съм за темата
          Ааа,колега нали знаеш, как беше, "от къде е жената от там е родата"....
          Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

До х.Вежен съм за 1ч. от там колко имам още.
            Не е далеч,желание да има(питай в туристическото за продължителността на пешеходния преход)

Коментар

Първоначално публикуван от Naro Преглед на мнение
              Не е далеч,желание да има(питай в туристическото за продължителността на пешеходния преход)
              Абре еййй аз да не съм пешеходец.

Коментар

Ендуро Среща-разходка в Етрополе!

По повод интереса проявен към нашите места за каране,а и както казах и преди да видим какво ще излезне!

п.п.Адаш ти си,от пост 280 до края като гледам!

А оправданието с логистиката не съм го прочел,ако трябва от тук ще ти намеря мотор ти кажи само че ще дойдеш

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                  До връх Вежен няма нищо сложно,само поляни е,преди самият връх е лятната пътека за хижата,тя ми се видя че няма да има проблем да се мине с мотор,зимната пътека която е по пилоните хич няма да е лесна има отвесни скали със прикрепящо към тях въже.И остана само едно нещо,до месец май върхът е покрит със сняг,от юни нататък работата ще стане.

Коментар

Първоначално публикуван от ivansenbg Преглед на мнение
                    Тъй като предполагам, че Бай Иван ще води леката група смятам да се включа при него!
                    Това предпочитание не е защото не ми се кара "хард", а защото този водач е известен с неговата склонност към приятни почивки в близост до някоя скара....
                    Поздрави!!!
                    АААААА, и аз се включвам към групата на Бай Иван.Щом ще има почивки и скара,там съм.Още утре отивам да купувам мотор,а ако не купя ,ще дойда(донеса) балканчето.Нали мотор трябва да има,пък и килата покривам(95+).Ето къде е,Правец-Етрополе 14 километра е.Пък и през гората ще го донеса(балканчето).
                    DRZ 400S

Коментар

От: Ендуро Среща-разходка в Етрополе!

А оправданието с логистиката не съм го прочел,ако трябва от тук ще ти намеря мотор ти кажи само че ще дойдеш
                      ??????

Е одеве ми звънна Наро,който в съшносто ще бъде водач на хард групата(честито Нарцис не моо ми откажеш), да ми честити по старо му Иванов ден,та се заприказвахме че ще е много трудно тая година за каране по нашия район с оглед на това че от големият сняг който пдна на 7ми изпотроши много, ама страшно много гора, и затвори много пътеки,но ще го измислим все от някъде.

Само да се по стопи снега и ще по обходим терена.

Коментар

Абре еййй аз да не съм пешеходец.

А бе той иска да каже сигурно че кат ти кажат колко е пешеходният маршрут, ще можеш да си направиш сметка на моторджийският......

Коментар

??????

.....това че от големият сняг който пдна на 7ми изпотроши много, ама страшно много гора, и затвори много пътеки....
                          Ванка, да знаеш, че такива ситуации цвайките са много удобни. Не, не че са леки и могат да се прехвърлят, а че може директно от резервоара да се презареждат "щилките"
                          И с малко закъснение честит юлиански Ивановден/ то пък днес май ви е празник на града.../

пп
                          Пачароза не го слушайте, то че няма какво да прави на х.Вежен след като маршрута е по билото и въобще не е труден, но някъде по средата като се изгуби кърнарския комин и по вечеря може да иде на гости на Чинела
                          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                          0894328706

Коментар

Най после и аз да седна пред компютъра… Значи, ние имаме малко опит от подобна организация на каране с гости, на които искахме да покажем колко е красив Етрополкия балкан през м. Май 2010 година. Валя ни дъжд , мъглата беше гъста като кисело мляко, карахме на дистанция 10 – 20 м. и въпреки това се загубихме на вр. Звездец. Едва се събрахме за да продължим заедно. Ренди може да разкаже ,как се трепери от студ през май,ако си облечен само с рекламна червена фанелка. Нямахме настроение да се радваме на красив балкан ,хубави пейзажи и красивата панорама, които изплуваха от време на време от мъглата. Преди вр. Свищи плаз доживях да се загубя за първи път в планината. По- точно ние с Жоро се отделихме от групата да търсим ,къде в мъглата е пътеката за х Кокалското,а после дълго търсихме групата ,а те се били отказали и се върнали назад, та в Етрополе…. Та такива ми ти работи през коварния м. май.
                            Бих предложил да го направим първата или втората седмица на юни, щото има много голяма вероятност да има синьо небе , и слънце , щото на 6 юни е роден Пушкин , както и моя милост и това ще бъде повод макар и по напред или по-назад от датата , но да кача предварително на х. Кокалското 4-5 литра ракия за ценители.
                            С Танги и Наро ще намислим, може би , три маршрута:
                            Един панорамен, лежерен с неголеми отклонения тук-там за гъдел на офроуд самочувствието- идеален за фотограф-художници, за Иван от Ботевград и други вече надрусали се по каманаците колеги ,търсещи да се насладят на романтиката от карането;
                            Другите два маршрута ще се постараем да съчетават в себе си опознаването на Етрополския балкан със стила и духа на каране близки до стила „пачароз”, но от друга страна, като се знае, че и аз съм минавал през там, може и да не ви се сторят чак пък толкова „стил Пачароз”, но ще бъдат интересни. Ако трите лъча се срещнат по някое време към три часа на вр. Кордуня над х. Кокалското ,като го атакуват тотално и масово от две страни, това би било една достойна малка епопея за филмиране.
                            От там ,по желание- масово посещение на вр. Свищи плаз, връщане обратно до х.Кокалското изяждане на тристате кюфтаци дето си ги пожела Пачароза, Изпиване на петте кила ракия и голо хоро в 24.00 ч.
                            На другия ден може да се спи, може да се допива, а може и да се направи например едно чудесно каране Етрополе, Лопян, Брусен ,право надоло в Черни Вит и нататък или обратно. Маршрута е в нас и ние сме в него-както решим…..

С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Етрополе Преглед на мнение

Един панорамен, лежерен с неголеми отклонения тук-там за гъдел на офроуд самочувствието- идеален за фотограф-художници, за Иван от Ботевград и други вече надрусали се по каманаците колеги ,търсещи да се насладят на романтиката от карането;
                              Другите два маршрута ще се постараем да съчетават в себе си опознаването на Етрополския балкан ........

Добре ама нека да са паралелни и да се срещат - пресичат, колкото е възможно повече та да сме всички заедно,а не да се видим сутринта, и после чак на края!!!!

Губи си ефекта, срещата - разходка

Коментар

Еййй най- после да измислите нещо мъдро бре момци!!
                                А дано се получи добра среща и да се запознаем с повече колеги. Защото само ги лаем пред екрана ама кой кой е господ знае!! Аз съм за! Ще кандардисам още някой и сме там! Използвам случая да ви поканя да присъствате на18 февроари на Буркана. Имате сериозни карачи и сериозни курбанджии,а нали и такива трябват! ОЧАКВАМЕ ВИ!!

ЧИЧА ВИ ФЪРА!!
                                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X