Обява

Свий
Няма добавени обяви.

26-27 МАЙ, Разходка с преспиване.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 26-27 МАЙ, Разходка с преспиване.

Със Митко81 мислим почивните дни да направим една разходка до в.Ком и обратно но с преспиване някаде.
    Давайте идеи ако имате и някой друг трак или поне по-важните точки, че нямам картата на Събин.

Всеки който не му се седи вкъщи е добре дошъл

Re: 25-27 МАЙ, Разходка с преспиване.

Виждам ги нещата : тръгване от Нови искър в събота сутрин газ -ком-бира-спане-газ -Нови искър-кафе.Хайде малко активност проявете.
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Re: 26-27 МАЙ, Разходка с преспиване.

За пренощуване незнам, но ако водната стихия е само по земята, може да се присъединя към калното парти

Коментар

Както знаят някои от участниците( и една модераторка даже...), този "Ком" беше планиран като еднодневен до 200 км преход още за миналата неделя. Дори бяхме към 6-7 мотора мераклии. За съжаление лошото време ни отказа, макар, че до последно чакахме (а някои от пишещите тук в тази тема даже в събота правиха "разузнаване с бой")...
        Прогнозата за този уикенд също не е розова, а при ниска облачност, ниски температури, намалена видимост ( кофти снимки) или висока скорост на вятъра по билата на Стара планина(а там беше начертан маршрутът), съчетано с гръмотевични бури....е, съгласете се, че не дава комфорт на такива "състезатели" като мен. За някои майстори на хард-разходки сигурно това е предизвикателство, на аз лично търся удоволствието от това мое хоби, а не непременно да докажа своите възможности(пък за мен вече е бая късно за това), отгоре на всичко имам лошия спомен от едно падане преди 20 дена около Широка поляна, така че съм на педал...в изчаквателна позиция за тази седмица.
        Реално мога да участвам само в неделя, поради "кръстнически" ангажименти в събота.
        Горенаписаното не пречи желаещите да се организират и споделят за преживяното в снимки...
        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
        KTM 350 SX 2011

Коментар

Ами проблема е ,че само този уикенд съм в БГ.
          Другата седмица отново отивам в Тайланд за около месец.
          И ако ще камъни да падат, аз ще карам някаде

Коментар

След мъдрите думи на колегата и впредвид очакващото се променливо време през уикенда ,ще отложим КОМ и ще си кареме около софето.

Коментар

Ok. след като отпада КОМ даите да се съберем да направим Кътина-Царичина-Своге(примерно) Аз със сигурност ще карам(можеби с още двама) такаче казваите място и час за среща

Коментар

Момчета, аз се прибирам от Хасково в събота следобяд и за неделя съм на линия. При хубаво време(дано да се оправи) - може и ком да направим...Тъкмо ще сте се поизморили предишните дни, и няма да ми давате зор на мене, дъртия...
                Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

Последно се разбра ,че ще е за 1 ден разходка.

Сбирката е в Събота (26.Май) в Нови Искър на площада - 10:00.

Коментар

И къде ще е разходката ?
                    Иначе аз това имах в предвид за Ком , за един ден става , обаче времето е гнусно за по-дълги преходи.
                    Прикачени файлове
                    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                    Суперскан България www.decbg.com
                    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                      И къде ще е разходката ?
                      Иначе аз това имах в предвид за Ком , за един ден става , обаче времето е гнусно за по-дълги преходи.
                      Кики ела и ще го измислим маршрута. Може да идем до Издремец

Коментар

Отиваме където си поискаме
                        Няма определен маршрут, на място ще решим.

Коментар

Днес карах Кътина-Томпсън, терена е супер, няма лепкава кал има само десетина локви в началото. Абе сеедно не е валяло.
                          В събота съм на линия!

Коментар

Първоначално публикуван от sv2006 Преглед на мнение
                            Днес карах Кътина-Томпсън, терена е супер, няма лепкава кал има само десетина локви в началото. Абе сеедно не е валяло.
                            В събота съм на линия!
                            Ти ще ни водиш заначи с какъв мотор си??

Коментар

Преди малко карах Искрец през Своге до Лакатник и от там покрай реката по пътеките. Валя жестоко над Лакатник. Ако качвате към Издримец да знаете, че ще е много кално. Ще се опитам да дпйда до Курило в 10 да покарам с вас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X