Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ендуристи от София?
Свий
X
-
От: Ендуристи от София?
Е,и такива неща се случват но сигорно все по рядко,поне така върви логиката.Нали колкото си по добър ,по рядко падаш.Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнениеHonda CRF 250 X
Touareg 3.0 TDI
Коментар
-
Специално на тоя завой паднах на 2 минавания от общо 5те, които направих за заснемане на кадъра
Ето и трета част от трасето. Има един скок, много от високо се пада, обаче. Престраших се, ама май нямам необходимата скорост и на втория опит се отказах, че как се тряскам в земята си е €б@§0 м@*****. Не си личи достатъчно, но височината е доста голяма. Приземяването го усетих първо с глезени, много хубаво го усетих, че чак си изкарах акъла, после го усетих с амммм ъъъъ с репродуктивните органи, така да се каже,
щото, аз нали си бях прав, ама при кацането се забих кат пирон в седалката
накрая и главата за малко да си ударя в кормилото. Добре че не се получи "уйски тортъл", или пък нещо като камшичен удар, и вратлето ми не понесе съответните физични сили. За разлика от преминаване на гумите, в който случай се получава камшичен удар, някак си, ако се поотпуснеш, и е доста неприятно за врата.
Последно редактирано от LightOfJah; 26-10-14, 11:15.
Коментар
-
В Бобошево ходихме на трасето, ама...пет обиколки направих и се пребих, след което се отдадох на скараджийство. Другия колега скъса веригата на ДР-а, а третия ни приятел, който зарибяваме да си купи мотор въртя кръгчета с моя мотор. Май доста му хареса и почва да събира мангизи. Ето го:
Ако щете вярвайте, обаче тоя трапец успях да го прескоча. Но след следващия скок има завой, който не можах да взема и при двата ми опита да го скоча, ама втория път май се бях засилил зверски и при падането /забих се във виража/ си пресрештнах пръстите в кормилото и спирачката.
За чист крос
се замислям, че тоя моя мотор не е много за тия работи. Не че ще го махам, за втори мотор става въпрос.
Последно редактирано от LightOfJah; 01-12-14, 09:01.
Коментар
-
Ама, събира ли се мотора в Еспейс, в смисъл - без да го разглобяваш? А, и защо чак на пролет, аз до 2-3 седмици съм готов, оттока на ръката ми спада с всеки изминал ден
. Що се отнася до внимаването, просто тоя път бях много ентусиазиран и изобщо не бях опознал трасето. След приземяването има едни дупки, които не се виждат на снимката, но мотора подскача върху тях и заради това не можах да намаля достатъчно. Номера е да се мина най - в дясно, където е равно, ама.....
Последно редактирано от LightOfJah; 02-12-14, 09:00.
Коментар
-
Тази скок на трасето е много атрактивен и да ти кажа честно, не съм виждал някой да се пребива на него
Все пак ДРЗ-та не е за тези упражнения, така че похвала за ентусиазма и желанието
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
В Еспеиса става,като оставя само двете предни седалки.А те се махат лесно с едни щипки са ,не с болтове, три минути работа.
Сега работя по него ,ходова част,ремъци,фарове, антифризи,масла че беше занемарен.
Две-три седмици и аз ще съм готов.
Honda CRF 250 X
Touareg 3.0 TDI
Коментар
-
Благодаря за похвалатаПървоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеТази скок на трасето е много атрактивен и да ти кажа честно, не съм виждал някой да се пребива на него
Все пак ДРЗ-та не е за тези упражнения, така че похвала за ентусиазма и желанието 
, но най-вече за това, че и някой друг, освен Иво написа нещо
. Пояснявам, че със самия скок няма проблем - даже е много готско, но не можах да намаля и подходих много несериозно към завоя след скока, вместо да го взема по виража, аз се забих под ъгъл в него (виража) натискайки всички спирачки. Много бързо ми дойде - карах на 4та с газ - не знам каква скорост е това при зъбаци 13-50, някъде към 90-95 км/ч трябва да е макс. скорост на 5та. На скока аз съм виждал да падат, но действително той не е проблемен, обаче на завоя след скока съм виждал много хора да имат проблем
вкл., падане като моето съм виждал пред 4 години
на състезание. А най-най-атрактивния скок в цялото трасе е следващия, но него не смея да го пробвам изцяло с ДРЗта, че се лети много и се пада от високо,
макар и трасето при приземяването да е с малък наклон.
Иначе - по няколко обиколки и не мога да си мърдам ръцете
па накрая, който беше в началото,
мнооу си повервах и... те така 
Коментар
-
Здравейте, колеги!
Реших малко да раздвижа темата и да пусна една компилация от "подбрани" моменти от изминалите сезони. Заглавието е малко подвеждащо но все пак е релийс 2014
. Предупреждавам видеото да се гледа със предварително налято червено винце и същия цвят месно мезенце, ракийка със туршийка или поне водка с кисела краставичка. Надявам се да се посмеете добре. 
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

(да ви снимам де)
Коментар