Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екстремните пътеки на Априлската група

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Екстремните пътеки на Априлската група

Здравейте колеги,дойде и няй очаквания момент постването на снимки,а ето ги и тях

А ето го и шедьовъра на деня този пич не се бои от жега при 20 градуса той беше облечен подобаващо за деня облеклото му се състоеше от войнишка куртка и вълнени чорапи.

Ето и един изглед от местността която качвахме днес.

КДХ-а прелита по баира.

Главните организатори!!!

По възрастните от групата твърдят,че за пръв път са виждали мз да излезе до местността ,,Криви дял''.

А ето и най-новия модел за правене на верига(под успокоителя)
    Последно редактирано от Chinela; 13-03-11, 17:54.
    [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Добре де, ама какво решихте с датите? Дайте ни време поне 3 седмици да се намъдруваме и дотътрим, че ний плевенските черноглави сме мудни даге...

Коментар

Маринка дай дати да се пригатвяме.Браво на вас.
        С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

При всички случей ще е след световното в Севлиево, датата ще се уточни по късно.
          Последно редактирано от Марин Илчев; 22-03-11, 22:22.

Коментар

Първоначално публикуван от Марин Илчев Преглед на мнение
            При всички случей ще е след световното в Севлиево, датата ще се уточни по късно.
            Това е така, за да може първите трима съответно от МХ1 и МХ2 да качват и Криви Дял
            Сега се умува дали и от световния шампионат жени да включим, обаче при всички положения Стефани Лаер я не щем , а вероятно ще поканим госпоица Ланселот, независимо как ще завърши в Севлиево

Айде Марине, умувайте и насрочвайте дата, а в съботата преди Световното мисля да ме заведете и аз да видя баира , пък може и да го пробвам с на Рики Кармайкъл Сузукито (#4), дето е у нас

Сега сериозно - който дойде, няма да съжалява (аз не знам дали ще дойда де) - гледката от върха на баира към Стара Планина е уникална
            Последно редактирано от HD; 23-03-11, 17:36.
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
              Това е така, за да може първите трима съответно от МХ1 и МХ2 да качват и Криви Дял
              Сега се умува дали и от световния шампионат жени да включим, обаче при всички положения Стефани Лаер я не щем , а вероятно ще поканим госпоица Ланселот, независимо как ще завърши в Севлиево

Айде Марине, умувайте и насрочвайте дата, а в съботата преди Световното мисля да ме заведете и аз да видя баира , пък може и да го пробвам с на Рики Кармайкъл Сузукито (#4), дето е у нас

Сега сериозно - който дойде, няма да съжалява (аз не знам дали ще дойда де) - гледката от върха на баира към Стара Планина е уникална
              Вчера Ангел ни води на още едно екстремно баирче и там се отъркаляхме както трябва.По дълго е от,,Криви дял''.Който се справи с лекота там се мести деректно на другата местност там вече се уверихме,че и бетата закъсва.Отидем ли пак ще кача снимки и от там.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=119126

Коментар

Айде колеги моторджии и сеирджий на 10.09.11 се организира 2-ри кръг гранд при ,,Радина ливада'' от светвния шампионат в следните класове
                  Кубатура-125 2т чист крос;200,250 ендуро;600 ендуро
                  2-ри клас-250 чист крос 4т
                  3-ти калас-450 чист крос 4т и 250 чист крос 2т.

ЗАПОВЯДАЙТЕ !!!

Състезанието ще се проведе на полигона до механа ,,сватовете''(гр.Априлци)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X