Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътешествия и приключения с мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пътешествия и приключения с мотор

-пускам тази нова тема в която ще сложим линкове към теми от форума за пътешествия ..
    защото там има много интересни неща а малко от посетителите на /мотори ендуро/ са ги виждали и е така стоят тези теми а са мноого интересни
    в момента ги събираме като на ива кх и струва много нерви и време да ги подрежда но ще ви ги пусне тук след малко на линкчета-мисля че ще е интередно за всички..докато и аз ги търсех попаднах на много интересни неща които сме забравили ..а всъщтност не са били толкава отдавна
    ..така че "очаквайте включване"
    Последно редактирано от mitkov; 28-03-07, 10:49.

Re: пътешествия и приключения с мотор

Е родихте се вие модераторите на "Мотори(Ендуро)" взехте си жена за модератор и веднага я заюркахте да ви почисти и подреди къщичката . А вие сега само на живот сте го ударили

Коментар

Ивка е наша гордост
      Ако не тя, кой друг ще ни оправи ?!
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Алоу, момченца !! Ей сега ще мина с голямата метла и ще ви оправя всите наведнъж
        От сутринта се опитвам да издиря темите с походите... ама все се зачитам в някой увлекателен пътепис...то си е направо невъзможно... толкова интересни и непрочетени работи има в тоя раздел
        Ей го на, отдавна много отдавна, още през миналия век, когато Жоро Хаджив е бил момченце (аз нямам съзнателни спомени от тези години май ) е ходил в далечна Гренландия с групата си... разправяше за леки жени с евроазиатски примеси... абе интересно ще ви е
        DCRT®

Коментар

По повод тази тема решихме, че ще е най-добре да се обособи отделен подфорум с мотопътешествия, който вече факт! Там ще можете да разгледате всички пускани до сега теми и да публикувате своите пътеписи Приятно разглеждане!
          Аз ще се постарая днес да преместя и всички пътеписи, публикувани в този подфорум
          Последно редактирано от iva_kx; 28-03-07, 09:49.
          DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X