Какво ще кажете да организираме нещо подобно с тръгване от София и връщане пак София, примерно с едно преспиване -където се озовем или може и с планирано?Има ли мераклий и ако да ,дайте предложения за маршрут!Идеята ми е ,ако има желаещи и от други населини места да се срешнем попътно като съобразим маршрута с тях!Аз си го представям като изискване да приемем евентуално всички мотори да са задължително с гуми таралежки, разбира се ако се стигно до преход и има желаещи!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Двудневно каране???
Свий
X
-
Re: Двудневно каране???
йоци добре си го замислил.само да вмъкна,че февруари тази год. бях в
болцано и посетих музеят където е праисторическият човек намерен в алпите.възрастта му е на около 5300г. и се казва йоци.билета от музея
съм си го запазил.при удобен случай може да го покажа.
аз предлагам следният маршрут.от бухово за хижа лескова.от лескова за
хижа тръстена.тръстена - пробойница - хижа петрохан.там може и да се спи.петрохан - село комщица - село губеш - село гинци .оттам вече може и за софия и за своге.маршрута съм го минавал и е супер.ако се трътне в петък ще е още по-добре.
Коментар
-
Говорих със съклубниците и половината са съгласни , стига да ни е удобно времето когато ще тръгнем , защото повечето се все още ученици и ни е малко тегаво , а относно 2т не се безпокоите ще си носим гориво за из път...
За сега най-много ни допада тази уговорка за Бухово , защото не е най близо и няма да се разкарваме много ( 90% от нас нямат книжки за кола и е много трудно да се придвижим в населено място)
Коментар
-
http://www.tihovdol.com/ това е наво хотелче в село Ябланица там също става за спане.Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар