Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двудневно каране???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двудневно каране???

Какво ще кажете да организираме нещо подобно с тръгване от София и връщане пак София, примерно с едно преспиване -където се озовем или може и с планирано?Има ли мераклий и ако да ,дайте предложения за маршрут!Идеята ми е ,ако има желаещи и от други населини места да се срешнем попътно като съобразим маршрута с тях!Аз си го представям като изискване да приемем евентуално всички мотори да са задължително с гуми таралежки, разбира се ако се стигно до преход и има желаещи!
    EXTREME

Re: Двудневно каране???

пичове какво става няма ли желаещи??? Не съм сложил хубави гуми инче щях да съм първи.
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Думи си купих вчера , но все още уча и съм зависим от бащаси иначе аз да съм втори , ако може през лятото да направим една таква "екскурзиика" няма да е зле
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Предложението ти е много хубаво.Нашта група е от 6 мотора-подготвени за офф-роуд.Ние сме си организирали преход до Хисаря на 7.04-8.04.Кара се по средна гора и маршрута е много добър.Ще се радваме ако доидат и други ЕНДУРАДЖИИ!
        YAMAHA YZ426F

Коментар

Dobre a kade ste go izmislili da spite i po kolko km. na den sredno minavate kato karate
          EXTREME

Коментар

ние сме малка група/5-6/ души и обичаме по дългите преходи. спиме по хижи и манастири. всеки е добре дошъл стига да е пич. само двутактовите избягват тези преходи заради разхода на гориво.

Коментар

йоци добре си го замислил.само да вмъкна,че февруари тази год. бях в
              болцано и посетих музеят където е праисторическият човек намерен в алпите.възрастта му е на около 5300г. и се казва йоци.билета от музея
              съм си го запазил.при удобен случай може да го покажа.
              аз предлагам следният маршрут.от бухово за хижа лескова.от лескова за
              хижа тръстена.тръстена - пробойница - хижа петрохан.там може и да се спи.петрохан - село комщица - село губеш - село гинци .оттам вече може и за софия и за своге.маршрута съм го минавал и е супер.ако се трътне в петък ще е още по-добре.

Коментар

Говорих със съклубниците и половината са съгласни , стига да ни е удобно времето когато ще тръгнем , защото повечето се все още ученици и ни е малко тегаво , а относно 2т не се безпокоите ще си носим гориво за из път ...
                За сега най-много ни допада тази уговорка за Бухово , защото не е най близо и няма да се разкарваме много ( 90% от нас нямат книжки за кола и е много трудно да се придвижим в населено място )
                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

За спане още не сме резервирали,но и това ще стане към края на седмицата.Ние сме с 4-тактови и караме по 150-200км.на ден и тогава ще е така.Колкото до каране по стара планина там има сняг и нестава за каране!
                  YAMAHA YZ426F

Коментар

http://www.tihovdol.com/ това е наво хотелче в село Ябланица там също става за спане.
                    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X