Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видео екстрийм от Италия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Видео екстрийм от Италия

В първите два клипа ми харесаха едни чичковци,дето се забавляват истински и са много добри,въпреки че карат много предпазливо.

В следващият материал ще видите,единственият начин да практикуваш оф-роуд в Италия,без да бъдеш санкциониран.Много е удобно,чукаш в нета на форума и гледаш офертите за "мотокавалкате"-груповите излети,плащаш на клуба организатор някаква малка сума и караш на воля.В таксата влизат,разрешително,застраховка,ядене и гаранция за страхотно прекаран излет.

Beta 450 RR-Factory
    0039 3206052599

Коментар

В този клип обсъждат,"изневярата" на член от групата,който иска да замени хубавата си CRF-ка с КТМ-2Т.Подиграват го че ще си купи "калдая" (това е нагревателя за топла вода във всяка къща) и те след него трябва да носят маски за да не ги опуши.Не знам защо го дразнят толкова,но той твърдо е решен.

А тук на някакъв карнавал,всички се търкалят като прасета в калта.Избрали са неподходящият канал обаче.

Beta 450 RR-Factory
      0039 3206052599

Коментар

Нали е забранено да се кара свободно?

Коментар

Първоначално публикуван от asenzdravkov Преглед на мнение
          Нали е забранено да се кара свободно?
          Абсолютно забранено е,но нали трябва да се кара.В едно видео по-нагоре видяхме,как горската полиция спря всички и си платиха глобите,които варират от 250 до 600 евро,в зависимост от провинцията и кметските разпоредби.
          Beta 450 RR-Factory
          0039 3206052599

Коментар

Имаме ново видео от Пабло и неговата група,които днес са използвали слънцето,което се беше загубило последният месец и са се позабавлявали.Отдавна не беше заставал пред обектива,но днес пак доказа че пръв ще изкачи набелязаната точка и после ще овика другите,утре може би ще пусне и останалата част от днешният излет.

В следващите клипове преобладават каменистите терени,които са достатъчно трудни,но за сметка на това и много интересни за гледане.За излета в снега нямам думи,пробвали сме,невероятно трудно и много комично.

Някъде бяха казали че трасето не трябва да се променя,добрите нямат нужда от помощ.Тук обаче решават да се позабавляват и слагат големите камъни от страни на коловоза,така принуждават другите да влязат в него и да се помъчат малко.Притеснени бяха само от факта,че другите на другият ден като видят видеото,ще се наложи да дават обяснения.

Beta 450 RR-Factory
            0039 3206052599

Коментар

Beta 450 RR-Factory
              0039 3206052599

Коментар

Започваме с невероятното регионално ендуро на Сицилия,невероятна надпревара и много добри състезатели.Терена е супер,има от всичко по много,само здрави бъбреци да имаш.

Това видео е правено в национален парк Етна,пясъкът е черен защото е от самият вулкан,който се намира на около десетина километра от мястото.
                Следващите филми са правени от някои членове на мотоклуба организатор на шампионата,на мен ми харесаха много.

Не на празно видеото е озаглавено-кръщаването на ендуриста.

Beta 450 RR-Factory
                0039 3206052599

Коментар

Тъй като времето не позволява вече използването на моторите,или по точно не е за препоръчване,аз се разтърсих за нещо интересно по тази тема.Мислите че всички са у дома на топло и изобщо не мислят да карат или са в мрежата и гледат нещо горещо,нищо подобно не се случва в Италия,където се организира и състезание за ендуро-крос на сняг.Но убедете се сами,че има хора които се забавляват в снега,без да ползват ски или шейни.

Тъй като на мен ми хареса страхотната надпревара в този сняг,реших да събера подробна информация за организацията и да публикувам всичко в една друга тема,нали все пак става дума за Италия,която винаги има с какво да ни изненада.
                  Beta 450 RR-Factory
                  0039 3206052599

Коментар

Продължаваме със зимната тема,има колеги които вече са изкарвали моторите и са се забавлявали.Нека да видим как се забавляват Пабло и приятели.Първото видео е от днес и е първият зимен излет на групата.

Невероятни клипове,но и тук се забавляват страхотно защото могат да си го позволят.Има колеги в България които едвам събират пари за бензин за неделното каране,да не говорим за някоя по-сериозна повреда след която мотора е на трупчета за дълго.Но какво да се прави,родени сме тук.
                    Beta 450 RR-Factory
                    0039 3206052599

Коментар

Имаме малко видео с училище за ендуро и после малко видео с това какво са научили от всичко това.Чудех се колегата "Фифи" защо е с такава малка моторетка,а то мотора си бил истински само дето той е висок 2,07 и тежи 150 килограма,като играчка е в ръцете му.

Beta 450 RR-Factory
                      0039 3206052599

Коментар

Тъй като в Италия от четири дни не спира да вали,ето няколко клипа по тази тема.

Добре де,ще стоплим малко настроението и с един слънчев летен излет.

Beta 450 RR-Factory
                        0039 3206052599

Коментар

Болната тема за обсъждане на всички ендуристи е,2Т или 4Т.Аз съм карал само 4Т и нямам мнение по темата,но от всичко видяно и чуто до сега,за екстрийм мисля че везните клонят в полза на 4Т.По този въпрос, Пабло се изказва малко арогантно по адрес на 2Т,от следващото видео и аз заставам зад неговите думи-"тия чайници,само замърсяват околната среда".

В последното видео ми харесаха две неща,Пабло отворкото,не можа да изкачи пътеката с камъните и беше заснет как умира на мъка,естествено видеото беше прекъснато,защото новичката YZ 450-2010 изкачи няколко метра повече от него(винаги загубите трябва да бъдат посрещани без нерви и обиди,все пак сме сред колеги и приятели,не сред конкуренти на световното).Второто нещо което ми хареса е,че този път Gas Gas-300 2Т беше сред първите на върха и това според мен пак поставя под въпрос кое е първо-кокошката или яйцето.

Beta 450 RR-Factory
                          0039 3206052599

Коментар

Последно по темата за тази година.

Тук в това видео,идеята се заражда на масата и пак там завършва деня,моля видеото не е за малки деца.Може всяка група да вземе пример,как да завършва всяко екстрийм каране,за разпускане на мускулите.Да отбележа,без да обиждам никой,на Кавазакито на калника пишеше-копчето е за "педера..и.

Който го е страх от мечки,да не ходи в гората.

Весели празници,щастлива 2011 година.
                            Beta 450 RR-Factory
                            0039 3206052599

Коментар

Да направим сефтето за годината.Джо Сала е винаги скъп гост на всички мероприятия.

Тъй като наближава едно невероятно интересно състезание,нека видим малко стари кадри.

Много често,италианците си организират приятни преходи в Африка,които не са никак скъпи и преживяването е страхотно.Ето как се забавляват в пустинята няколко приятели,съпровождани от местни,разбира се.

Beta 450 RR-Factory
                              0039 3206052599

Коментар

Beta 450 RR-Factory
                                0039 3206052599

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X