Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda MTX 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda MTX 125

Взех една на жена ми да се учи , обаче мисля че има проблем.Като се подаде рязко газ глъхне(дави ли се или е бедна сместа , не знам) , а и също , в ниските няма никва мощност.Тръгва чак към 7000 об.Отделно , над 8500 почва да прекъсва.Свещ ли е , кво ли , нека някой по светнат по 2-тактовите машини да се изкаже.
    Благодаря.
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Re: Honda MTX 125

може да е много неща -най вероятно ми изглежда-запушен пилот джет на карбуратора
    но не може да се изключи и друго-трябва да се види

Коментар

Re: Honda MTX 125

Оказа се мръсотия в карбуратора+ниско ниво+прецакана свещ.Мотора литна.
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

До: Honda MTX 125

Яяяя какво имало тук... Имах желание да напълня темата с нещо полезно, но след четири часа търсене по Internet-а не открих буквално нищо освен отзиви от хора, които карат мотора... Даже менюъли или съвместими части не можах да намеря... Имам само кратко резюме от колега в един от любимите ми външни мотофоруми:

"Пич мотора е много добър за комбинирано каране - 75% черен път, 25% асвалт. Оригинално мотора е предвиден за европейския пазар, но има и екземпляри произведени за Тайван. Има много къса първа и върви много добре до 50 мили (приблизтелно 80 километра). След това мощността явно не му стига. Като ти гледам снимките твоя май е 89-90-та. Такъв мотор имам в гаража, не го бях поглеждал до тази коледа, когато трябваше да го преместя в друг гараж... Запали от раз! Какъв мотор... Мотора го карах активно до 96-7, когато си купих първия KTM - LC 4. Скоро след това се преместих в Лондон и там нямаше как. Ако ти трябват част в E-bay е пълно с втора употреба, а понякога искачат и нови! Успех в търсенето на ръководството за поддръжка - аз също нямам!"
        Последно редактирано от господин никой; 04-01-08, 14:22. Причина: typo...

Коментар

пичове и аз карам мтх 125 и наистина съм изумен от възможностите му по пътеките като го сравнявам с корабите хт или клр които съм имал
          Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Привет колеги,от къде мога да намеря бутало за Honda MTX 125 94-95г? Благодаря предварително.

Коментар

Много са здрави тез МТХ и варвят добре за годините си

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X