Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki RM250 Paul Edmondson Replica

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki RM250 Paul Edmondson Replica

Още преди време когато видях този модел из ebay.co.uk се разтършувах и намерих малко информация за него.Привлече ме че това че е Сузуки и е ендуро.Макар както пише да са произведени само 50 бройки от този модел, в ebay се срещат сравнително често на цени между 2500-3500 лири с регистрация и всичко необходимо.Сега нямайки какво да правя си направих труда да преведа една кратка статия къде сам, къде с помощ от гугъл.(не че разясняват кой знае какво за модела де).Статията предполагам е писана преди доста време за това тук там има несъответствия.

Ето оригинала на статията:

http://www.motorcyclingblog.com/arti...lica-announced

Представяне на Suzuki RM250 Paul Edmondson Replica

На разположение при дилърите на Suzuki по-късно този месец ще бъде изцяло новия Suzuki RM250 Paul Edmondson Replica - специфичен ендуро вариант на иконата на двутактовите състезания. Разработен и построен във Великобритания от четирикратния световен шампион по ендуро Пол Едмондсън (1990 – KTM , 1993 – Husqvarna ,1994 – Husqvarna , 1996 - Gas Gas)

Отличава се с променена мощност благодарение на промени в карбуратора и DEP резонатор за ендуро.Лимитираната версия разполага и с 18” задна джанта за по-голям избор на ендуро гуми (най-вероятно FIM хомологирани) , SM Pro златни джанти, комплект фар, километраж, степенка и специални графики.

Говорейки за репликата на неговата машина, Пол Едмондсън коментира „За мен е удоволствие и чест да се включа в развитието на този специален модел.Ние всички разбираме колко важно е ендурото в Обединеното кралство и с този модел ние сме в състояние да предложим много адекватен модел, еднакъв с този с който аз се състезавам този сезон”.

Откакто се присъедини към отбора на Maximum Solutions Suzuki, „Бързия Еди” е осигурил множество победи през сезона, като същевременно се състезава и финишира добре в екстремни състезания като Ерзберг Родео, със своя РМ 250.(през 2007ма е бил 5ти на Ерзберг)

Освен впечатляващите спецификации, новото 250 ще пристигне и с ваучер за 50% отстъпка при експертите на KAIS, за да може моторът да бъде настроен по вкуса на индивидуалния купувач.

Само 50 броя ще бъдат произведени от компанията на Бързия Еди и ще могат да бъдат поръчани през оторизираните офроуд дилъри на Сузуки на препоръчителна цена от 4.499 Британски лири.

В момента в ebay се продават 3-4 такива.Лично на мен модела ми допада и се бях зачудил по едно време дали да не си взема именно такова Сузуки вместо КТМ.

Дано да е било интересно на някой.Ако имам много грешки в превода коригирайте или направо ми казвайте да не се занимавам повече с преводи.
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

От: Suzuki RM250 Paul Edmondson Replica

Колега много добра алтернатива на двутактовия EXC на КТМ много ми харесва запали интереса в мене ще проуча повече за този модел!

Коментар

Това ми беше и идеята - да предложа алтернатива на добре познатите на всички 2т ЕХС-та, а именно с едно модерно 2т японско ендуро.Мисля че има и една друга версия RM 250 XC, но тя е по-скъпичка понеже мисля че са по-нови моторите.

Естествено това са модели предлагани предимно (а може би и единствено) от дилърите на Сузуки във Великобритания.Така че гледаите из Ангийските сайтове за мотоциклети втора употреба.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Видях,че го има в английския ибей сега остава да изпадне, някой по изгоден-имаш ли още някаква информация за модела?

Коментар

Мии ... не Освен едно предложение - купувай и разправяй после. Едва ли е по-лош за ендуро от РМ 250, а знаем за множество наши състезатели, които се представят/представяха доста добре с двутактови кросове по разни ендуро състезания и мероприятия.

Предполагам, че животът на двигателя му ще е по-дълъг. Като лекота едва ли е нещо невиждано, но и няма да е повече от ктм 250 ехс примерно (102кг). Мога да се разровя утре примерно за допълнително инфо, но не гарантирам на 100%, че ще се справя добре с превода.
          Последно редактирано от viki terzieva; 01-07-10, 12:58.
          Иван Маринов
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X