Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Zundapp KS 750-РОМЕЛ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Zundapp KS 750-РОМЕЛ

Колеги изпадна ми интересна възможност и искам да ви попитам дали си заслужава , мога да купя доста изгодно за 3 цифрена сума мотор в движение без коша Zundapp KS 750 ,нз до колко тази машина може да се възтанови и има ли смисал все пак е от 1942 моля да ми дадете някакви мнения и насоки

От: Zundapp KS 750-РОМЕЛ

Ако се откажеш от мотора, казвай къде е!
    Възстановяването на мотора ще е доста трудна задача и със сигурност ще отнеме години до направа в заводския му вид.
    Последно редактирано от viki terzieva; 08-07-10, 08:17.

Коментар

Въпросът е дали може да ми кажете нещо повече, дали моторът има някаква стойност?
      Последно редактирано от viki terzieva; 08-07-10, 08:17.

Коментар

Щом питаш, за теб няма никаква стойност.
        А за някой може да бъде най-ценната му придобивка.

Ако е в движение и го купиш за 3 цифрена сума, със сигурност ще го продадеш за 4 цифрена.
        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Я се откажи и да го отмъквам аз.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

И аз го искам!

Коментар

Не че няма никаква стойност за мен просто ми се стори интересна машина , открих го при един дядка от малко село и ,като видях колко е стар мотора сметнах че ще е интересно да се реставрира ,въпреки че и сега е в движение и си пали и движи без проблеми просто е малко тежък ,ще си помисля ,но май ще го взимам все пак става дума да 300тина лева

Коментар

Ударил си джакпота

Завиждам ти добросърдечно

Аз както и много други бих го купил на мига, и бих го карал дълги години.

Тази машина ако я изкарвам по 20 пъти лятото в моите ръце ще живее дълги годинки.

Имах една Киевка долу горе 50-ти набор, карах я като малък. Обаче един ден години след като не бе карана баща ми я продал за 250 лв., на някой който изкупувал стари мотори, много ме беше яд...

Коментар

И аз се нареждам на опашката ако решиш да се отказваш!!!!!!!!!!!!!!!!
                  SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                  0878299791

Коментар

Аз пък мога да ти предложа веднага бартер за по-лек мотор, а и доста по-нов

Коментар

Направо почвайте да душите къде е мотора
                      Който изпревари той ще натовари
                      После обаче да се похвали късметлията, че да има на кой да завиждаме!

П.П.
                      Ако имах и най-малка представа къде е мотора, на часа тръгвах да го диря.

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                        Направо почвайте да душите къде е мотора
                        Който изпревари той ще натовари
                        После обаче да се похвали късметлията, че да има на кой да завиждаме!

П.П.
                        Ако имах и най-малка представа къде е мотора, на часа тръгвах да го диря.
                        Че кой няма да го търси тоя подарък.
                        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

То и аз така, само да не се окаже, че пича ни пробва заради цената

Коментар

Въобще не ми интересува комерсиалната гледна точка просто ми хареса антиката , и ако смятах да го препродавам или да извлека някаква полза нямаше да казвам за колко го купувам, надявам се мога да разчитам на съвети за реставрацията.

Коментар

С две думи отговора на въпроса ти - ДА, струва си!
                              Вземи го, гледай да има някакви документи, бележка от данъчно, каквото и да е, договор между теб и дядото, защото това са едни от най-важните неща.
                              После снимки тука.
                              А за помагането - нямач проблеми, каквото може ще се казва.
                              Успех!!!

p.p. И напиши във профила си от къде си. По-удобно е за всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X