Колеги изпадна ми интересна възможност и искам да ви попитам дали си заслужава , мога да купя доста изгодно за 3 цифрена сума мотор в движение без коша Zundapp KS 750 ,нз до колко тази машина може да се възтанови и има ли смисал все пак е от 1942 моля да ми дадете някакви мнения и насоки
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Zundapp KS 750-РОМЕЛ
Свий
X
-
От: Zundapp KS 750-РОМЕЛ
Ако се откажеш от мотора, казвай къде е!
Възстановяването на мотора ще е доста трудна задача и със сигурност ще отнеме години до направа в заводския му вид.Последно редактирано от viki terzieva; 08-07-10, 09:17.
-
Въпросът е дали може да ми кажете нещо повече, дали моторът има някаква стойност?Последно редактирано от viki terzieva; 08-07-10, 09:17.
Коментар
-
Щом питаш, за теб няма никаква стойност.
А за някой може да бъде най-ценната му придобивка.
Ако е в движение и го купиш за 3 цифрена сума, със сигурност ще го продадеш за 4 цифрена.Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Я се откажи и да го отмъквам аз.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Не че няма никаква стойност за мен просто ми се стори интересна машина , открих го при един дядка от малко село и ,като видях колко е стар мотора сметнах че ще е интересно да се реставрира ,въпреки че и сега е в движение и си пали и движи без проблеми просто е малко тежък ,ще си помисля ,но май ще го взимам все пак става дума да 300тина лева
Коментар
-
Ударил си джакпота
Завиждам ти добросърдечно
Аз както и много други бих го купил на мига, и бих го карал дълги години.
Тази машина ако я изкарвам по 20 пъти лятото в моите ръце ще живее дълги годинки.
Имах една Киевка долу горе 50-ти набор, карах я като малък. Обаче един ден години след като не бе карана баща ми я продал за 250 лв., на някой който изкупувал стари мотори, много ме беше яд...Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Направо почвайте да душите къде е мотора
Който изпревари той ще натовари
После обаче да се похвали късметлията, че да има на кой да завиждаме!
П.П.
Ако имах и най-малка представа къде е мотора, на часа тръгвах да го диря.Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Че кой няма да го търси тоя подарък.Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнениеНаправо почвайте да душите къде е мотора
Който изпревари той ще натовари
После обаче да се похвали късметлията, че да има на кой да завиждаме!
П.П.
Ако имах и най-малка представа къде е мотора, на часа тръгвах да го диря.
ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Въобще не ми интересува комерсиалната гледна точка просто ми хареса антиката , и ако смятах да го препродавам или да извлека някаква полза нямаше да казвам за колко го купувам, надявам се мога да разчитам на съвети за реставрацията.
Коментар
-
С две думи отговора на въпроса ти - ДА, струва си!
Вземи го, гледай да има някакви документи, бележка от данъчно, каквото и да е, договор между теб и дядото, защото това са едни от най-важните неща.
После снимки тука.
А за помагането - нямач проблеми, каквото може ще се казва.
Успех!!!
p.p. И напиши във профила си от къде си. По-удобно е за всички.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар