Преди 2 години си купих първият ми мотор Ямаха ДТ 125 и свикнах на него да го карам по черните пътища и по гората. Сравнително бързо ми омаля и го продадох. Тогава изпадна изгодно един СРАД и макар да не търсех пистов мотор го взех и го карах до скоро. Мотоциклета беше супер, но се чувствах много ограничен на пътя и само шосейни разходки не ме радваха - продадох го! От около 2 месеца си търся ендуро и изчетох доста теми във форума. Сега от онзи ден в Дупница изкочи един мотор и се каня тези дни да отидем с едни приятели да го видим. Изглежда много добре! http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...963&f1=details Това е моторчето. На снимките ми изглижда супер, стои му водача за жилото на спирачката,стъпенките отзад не са надрани, веригата не е обтегната, гумите са добри - съдя, че не е каран през храсталаци! Няма драскотини, само дясното огледало му липсва от стойката! Едното от момчетата, с които ще ходя има Доминатор от няколко години и ще разчитам на него да установи евентуално някакви неизправности.
Моля да дадете мнение за характерни неща при този модел, които са му слабост и да обърнем внимание при огледа! Благодаря Ви предварително!
Моля да дадете мнение за характерни неща при този модел, които са му слабост и да обърнем внимание при огледа! Благодаря Ви предварително!
Коментар