Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми какъв мотор да избера!!! сузуки др 600,650 хонда ХЛ 600 или ямаха хт 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете ми какъв мотор да избера!!! сузуки др 600,650 хонда ХЛ 600 или ямаха хт 600

Моля ви, помогнете ми коЙ мотор да избера - изказваЙте мнения. Благодаря ви предварително.
    Последно редактирано от viki terzieva; 12-07-10, 07:53.

КоЙ от Тези мотори да избера??

Спрял сЪм се на сузуки др 600,650 ямаха хт 600 и хонда хл 600. Кой от тези мотори ще ми препоръчате?? Благодаря ви предварително!!
    Последно редактирано от viki terzieva; 12-07-10, 07:53. Причина: правопис

Коментар

От: Помогнете ми какъв мотор да избера!!! сузуки др 600,650 хонда ХЛ 600 или ямаха хт

Ако искаш наистина да ни се отблагодариш се хвани и прочети изписаното до този момент във форума за тези (и не само) мотори.

А каква е причината да искаш точно един от тези?
      Последно редактирано от viki terzieva; 12-07-10, 07:52.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

От: КоЙ от Тези мотори да избера??

Дай на хората жокер!
        Ще го ползваш за?
        Карал си ? години!
        Тежиш ?
        Гледал си и 3-те и най-много си хареса ...
        Поздрави.
        WR400-in-in-in...
        LZ1RAO

Коментар

От: КоЙ от Тези мотори да избера??

За мен лично на първо място се е доказал Хл-а пък и модела с малкия резервоар без стартер е с най - малко тегло от 3-те мотора, след това Др-а и накрая с по - лошо мнение ми е направила Ямахата, това го казвам по лична преценка, някой друг ще ти каже че най - добър е Др-а или Ямахата.. Кой каквото кара най - много си го харесва А и също така вече си зависи от годината/техническото състояние/цена...

Коментар

От: Помогнете ми какъв мотор да избера!!! сузуки др 600,650 хонда ХЛ 600 или ямаха хт

Колега, Вземи си xl. Имам двама приятели с такива и досега не съм чувал за проблеми.
            Последно редактирано от viki terzieva; 12-07-10, 07:51.
            Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
              Колега земи си xl имам двама приятели с такива и досега не съм чувал за проблеми
              Ам, че кой ще си признае че мотора му е трошляк. Даже и тия с китайските мотори викат "много сме доволни"
              2010 CRF 250 R

Коментар

Най-добре вземи ямаха

Коментар

Ако караш в гората вземи най-лекия.Ако караш по асфалт най-запазения.И все пак стартер на мотора е голямо предимство.И все пак като че ли ХТ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X