Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 250 360 - Въпрос...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

И аз се нареждам на опашката за завойче.
    Усещам, че ще ми хареса.
    2010 CRF 250 R

Коментар

Мотора е супер Със здраве да си го караш!!!
      ЗА ЛУД И ВЯТЪР ПРЕГРАДИ НЯМА!!!

Коментар

Благодаря за хубавите пожелания!!!
        Но както може да се очаква от живота не всичко е толкова хубаво колкото изглежда. "Проблемите" с мотора започнаха от пълната липса на информация по облсужването и ремонта. Никъде няма информация за 360, дори и на официалния сайт на КТМ. Дано не ми се налага скоро да ремонтирам .
        Иначе в събота или неделя ще направя първите тестове в реална обстановка и след това ще докладвам на мастър Митков и Краси от Севлиево за резултатите.
        Жоро, надявам се до 1 кръг да съм свикнал с машинката и да се запознаем лично с теб и колегите от "Crazy Job".
        П.П. Ще съм благодарен ако някой помогне с информация и съвети!!!

Коментар

кви проблеми не се притеснявай
          обслужването е като на всеки друг 2т мотор
          давай по оптимистично
          конструкцията му е както и на 250 то а за него по има инфо
          в краен случай можеш да си поръчаш мануал от вносителя
          предполагам че го имат като парт номер и могат да го доставят
          ама не виждам за какво може да ти е

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo_xt
            Благодаря за хубавите пожелания!!!
            Но както може да се очаква от живота не всичко е толкова хубаво колкото изглежда. "Проблемите" с мотора започнаха от пълната липса на информация по облсужването и ремонта. Никъде няма информация за 360, дори и на официалния сайт на КТМ. Дано не ми се налага скоро да ремонтирам .
            Като дойдат австрийците след една седмица ще питам механика им за този модел и особеностите му. Той знае всичко за всички КТМ-и
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Знаех си че мога да разчитам на вас .
              Още веднъж благодаря!!!
              Митков колко му е микса на това щото ми споменаха 1:50 а ми се струва много малко масълцето така? Аз на КХ-са на Ива сипвам 1:32.

Коментар

... и какво ги навъдихте пак тия цвай тактови?
                За това ще ни изгонят от гората я!
                Миналата година карахме на смени след Магарето, че ни издуши в Стара Планина на един преход.
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Колега,аз съм предишния собственик на КТМ-а.По повод маслото,аз слагах по 25гр. на литър.Надявам се да си доволен от машината.Ще се радвам,като тестваш мотора да пуснеш коментар

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei
                    Ауспуха е дълъг сигурно 1 метър, та може и за тва да е. Ауспуха духа като на 600-ка.
                    Малии, едно Shorty ако му сложиш ще издухваш катеричките от дърветата
                    No bike - no fun!

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_74
                      Колега,аз съм предишния собственик на КТМ-а.По повод маслото,аз слагах по 25гр. на литър.Надявам се да си доволен от машината.Ще се радвам,като тестваш мотора да пуснеш коментар
                      а колко гореше тоз мотор при теб всички дето караме с иво се чудим включително и собсвеника .Маи ще трябва да се съобразяваме с ktm-а че имам чуство че често трябва да се зарежда
                      Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Незнам.Не съм го засичал,но нямам наблюдение да харчи много.

Коментар

в бензина му слагай по 32мл масло за литър бензин

Коментар

Иво,какво става Пробва ли КТМ-а Днес времето беше идеално за каране

Коментар

Здравейте!
                              Днес имах удоволствието да пробвам КТМ-а в реални условия.
                              Честно казано се надявах на нещо добро, но се оказа... много повече от добра машинката. Изключително теглене от "ниски", перфектно държание във "високи" обороти, невероятен контрол на хлъзгав терен и накрая, но не на последно място абсолютно приемлив разход на гориво(около 10l/100км). Като изключим звука и пушенето мотора се държи като 4Т.
                              Имаше обаче и проблеми особено с паленето. В тази графа влезе и една изгърмяла свещ и един разполовен заден калник (калника си е лично моя вина )
                              След прибирането разглобих почти целия мотор и го огледах основно.
                              Установих запушване на жигльор за ниски обороти (май заради него не искаше да пали лесно) и това е!!!
                              На г-н Митков ще му хареса защото е супер удобен за "задна гума"
                              Рапорт даден!!!
                              П.П. Някой да знае ефективно лечение на мускулна треска?

Коментар

Здравей Иво! Радвам се,че си доволен от КТМ-а.И при мен проблем беше паленето,но не съм допускал че жигльорът е запушен.(явно не съм попаднал на добър майстор) Какво случи със задния калник Тази седмица ще купя Yamaha WR 250 F ,ако искаш можем да покараме заедно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X