Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Хонда МТХ 200?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за Хонда МТХ 200?

Някой може ли да каже нещо за Хонда МТХ 200?

Май е доста рядка машина, ама що за чудо е?

Дали се произвежда през 1992?

Аз доколкото знам се е произвеждала до 1988, като е имало и една МТХ 125 произвеждана по лиценз в Тайван ... може би до по-късно ...
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Митков караше по едно време МТХ и го ползваше почти като триалка. Много здрав ми се видя този мотор щом се катереше по почти отвесни скали без да се счупи нещо. Те хондите по принцип са здрави мотори.
    Аз съм го карал няколко пъти МТХ-а и общо взето мога да кажа че тегли добре, вози меко, доста е удобен. Не става за много екстремни скокове като с кросак.
    2010 CRF 250 R

Коментар

До колкото можах да разбера от нета, МТХ са произвеждани до към 1986г.

Тази е като на Митков, но го има и в червено и в бяло.
      2010 CRF 250 R

Коментар

Ihaaa, kakvi soletki e prednoto okachvane
        No bike - no fun!

Коментар

Те по едно време много на мода бяха 200 кубиковите ендура!
          И Ямаха имаха, и Хонда, и Квазаки
          Сега май само европейците ги правят?!
          Японците ги заебаха, щото нито са в долния, нито в горния клас.
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

Това колко много прилича на Ямаха ДТ! Щях да се закълна че е точно такова ако не знаех. За пръв път чувам за такъв модел между другото, сигурно е много рядък

Коментар

ееехх.. едно време как ги заглеждахме
              МТХ125 вади около 20кс. има 6 скорости и несравнимо окачване на фона на Балкани,ИЖ и т.н. мотори дето карахме
              модела и сега обаче си е едно прилично моторче!
              "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
              MG Racing Team

Коментар

пичове мтх са е страаахотно моторче
                имах такъв точно ама точно като тоя на снимката
                модел 84 та май че беше
                във състояние все едно току що е излязъл от завода
                ако искате вярвайте всичко бе оригинално по него
                даже на резервоара стоеше табелката да си слагаш каската като караш
                със един радиатор бе и с разделно мазане
                изправяше се на едно колело до 3 та че и 4та скорост
                а 1 ва бе толкоз къса че мотора вървеше като триалка качвал съм с него едни места дето с друг мотор е почти невъзможно или поне много трудно а мтх200 то го качва с невероятна лекота
                има 6 скорости и може да вдигне до към 140 че и нагоре може би, с един радиатор е има и индикатор за температурата на водата на таблото,така е направен че и 1 час да го караш из разни пясъци пак стрелката едва едва отива към червеното,цилиндъра му е много голям отвън и хваща много голямо количество антифриз има и термостат тъй че дори и единия радиатор му е предостатъчен
                предницата му е малко тънка и се усуква при по силни удари
                освен това при скорости над 70км в час по асвалта почва да вибрира
                а и с по малка скорост от 7000об мин нагоре започват вибрации но не е кой знай кво стига да не пътуваш на много дълъг път
                а и мисля че по новите модификации този проблам е разрешен
                между другото АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ НО МТХ200 КЪСА НА СТАРТ, А И СЛЕД ТОВА МНОГО ТРУДНО ГО НАСТИГАТ 600-650кубикови ЕНДУРА
                Дърпали сме ги с КЛР650 и то новите модели МТХ са направо го оставя 100 тина метра назад хем човека с клр а раздава яко газта въобще страхотно моторче и е НЕВЕРОЯТНО здраво направено
                спирачките и окачването не са за много екстремно каране иначе е супер бях го взел за 1300лв 2004 та пролетта и го продадох пак за толкоз към края на лятото сменил съм му само предната зъбчатка щото и се окъртиха зъбите веднъж като си правехме експерименти колко пръст може да изхвърли задната гума при яко форсиране и подпряна в стената предна
                има и вариант мтх125 но той е по слабичък и по иска обороти а 200то е същия двигател но с по голям диаметър на цилиндъра и работи като мотоциклет за триал още от много ниски тегли като трактор може да тръгнеш с него по 45 %наклон от спряло положение без да врътне гума дори от ниски иначе го дават към 27коня при около 7000об мин
                или малко повече а отзад си е с централен амортисьор даже и в най ранните си версии

Коментар

Някой да има на склад 5-6 такива
                  Купувам ги
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Баси, като прочета нещо такова и се питам защо хубавите неща са в минало време. Или стандартното "Ееех, а едно време какви .... имаше"

Коментар

не моторчето наистина не е лошо
                      проблема е че повечето екземпляри са на доста години
                      ама да ви кажа всичко е така направено че да издържа мнооого години а не като сегашните моторетки-много хубави ама за две години -аут
                      шарнирите например са с гресьорки на МТХ са а и имат такива яки семеринги и лагери че да не могат да мръднат 100години ако ги гресираш от време на време
                      единственно окачването и спирачките дето са по старомодни
                      иначе ако се сложи на един такъв мотор хубаво окачване и дискови спирачки и се дъде в рацете на бучака например направо може да спечели шампионата срещу срф -х сове и други подобни
                      няма майтап по здрави и надеждни са се правели нещата преди време

Коментар

таблото

Коментар

Re: Мнение за Хонда МТХ 200?

eдин приятел има6е такава ,но бeше 125 и не ми е правила голямо впечатление!

Коментар

Re: Мнение за Хонда МТХ 200?

а не ти ли направи впечатление че темата е за 200..не за 125
                            за 125 модела има друга тема..и той май на никой не е направил впечатление

Коментар

До: Мнение за Хонда МТХ 200?

Аз щях да си копувам сега 125 но се отказах и си зех хонда хл350р само ще и слойа бутало и сам аз човека но мтх 200 си е много хубава машимка бих покарал такъв мотор с наи голямо удоволствие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X