Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за RM-Z250 2007 и RM-Z450 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за RM-Z250 2007 и RM-Z450 2007

RM-Z250 2007

RM-Z450 2007

Мисля, че една марка мотоциклети остана позабравена и то по точно кросовите мотоциклети. Аз лично съм с доста добри впечатления от Сузукито, защото миналата година гледах едно 450 2005 чисто ново и доста добре стъпаше. Освен това по състезания от световното (ако изключим Америка там все пак знаем кой кара Сузуки ) мисля, че самият мотоциклет се представя доста добре. Не се чупи, на мощност не отстъпва на Ямахата и Хондата. Но все пак в България почти няма.
    А ако погледнем съотношението качество - цена, то мене ми предлага новите модели под 13000 лв. с ДДС, което е къде къде много изгодно отколкото една Хонда 450 за 15000 лв.

Незнам вие кажете мнение може и да греша.

хм ако по прегледаш форума ще забележиш че никои не кара чисто нов мотор и то точно такъв е не знам за всички де но за по голямата аудитория и за тва кво мнение да дадеш освен д ти кажа даи пари да си купя такав и тогава да давам мнение иначе като гледам картинките и направо се изкушавам ама няма как
    [IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]

Коментар

Ама започват да навлизат Двама ореанжеви вече пожълтяхме .
      Можех да си купя чисто нов 450 2006г. и то за още само 600евро, но предпочетох този, защото е с тунинг (480сс) и с Акрапович и Магура. Мнение за новия 2007 не мога да дам още. За сега не мога да дам мнение и за 2005, но скоро ще имам по-подробни впечатления и ще споделя.
      К. Кулев

Коментар

Тест на новия ще има скоро в другия форум,
        Пак със същите основни характеристики - пъргаво поведение в завой, малко треперлив при високи скорости по права линия, задница която много лесно се изнася в завой, не много груб двигател, лесен за каране.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И човека дето го кара (макар че доста народ го пробва) каза, че много лесно и приятно се кара.

Кулев чакам мнения след като го подкараш майка

Ади...

Коментар

И Николай Колев - Кокала от днес подкара чистно ново RM-Z250 K7, така че ще е жълта година в българския мотоспорт си мисля.

Коментар

Малко встрани от темата, но ето линк към един сайт който много ми хареса http://www.suzukicycles.org/All-Suzu...ki_models.html Много инфо за всички които харесват СУЗУКИ
              2010 CRF 250 R

Коментар

и аз много харесвам сузуки
                ..между другото новото 250 4т наистина го хвалят бая за сега като гледам
                къде викаш че били под 13000
                то в шампионата по ендуро вече 4 пъти има шампиони със сузуки ..и по една тениска не са ни дали даже

-за справка
                овералл-2005 та -бучаков -сузуки др350
                е1 2005 та -митков рм 125

овералл и е2 2006 та -борисов -дрз400 с
                е1 2006 та -митков -рм 125

Коментар

Митков малко се забавих с мнението.

За цената на мотоциклета виж темата на магазина в Севлиево в Купувам/Продавам сложил съм цените.

Ае...

Коментар

а ..и сузуки ли продаваш вече..еее браво бе -страшен си

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X