верно аз си купих нова за 90 лв 18ка и е много по добре отколкото с старата тя беше 140/90 апа тая е 120/80 а и от старата даже беше рязана отстрани че опираш па тая не то даже и не знаех какав беше размера като ходих да си купа новата и така на касмет ма я уцелих точно и даже като трагвам по рязко на трева не рови ми направо се изправя па старата се вартеше на едно място и беше мишелин някав ма не ми се видя хубав хич
На мен предната ми е 80/80 маи , не съм сигорен а задната ми е 120/90 ... ама пак не съм сигорен , иначе и аз нямам граифер на гумите , ще трябва да си купувам че пролета наближава , а с тия гуми ще бера ягоди (ядове)
като взимате гуми за -кмх кдх търсете не по големи от 100/100 -18
ако е с 18 ки
аз сега пробвам една такава -мишелин
модел ас-10
ендуро модел е но грайферът е като на кросовите само че е усилен за да издържа повече
иво от хасковският клуб ги е докарал и то на много добри цени
в сервиза на пежо в хасково ги продават на изхода за димитровград в дясно
това ми е първият чисто нов мишелин за сега впечатленията ми са добри -като я позахабя по натам ще ви кажа повече
Здравеите колеги , сега гледах някви клипчета и се на КМХ 125 и да ви кажа останах изненадан от тези клипчета , неприятно изненадан Защото като ги гледам тия пичове , направо не знам какво да кажа , те въобще не могат да карат ето ви ги тези клипчета . http://www.youtube.com/watch?v=lbZ9YwcKsf4&NR и http://www.youtube.com/watch?v=XlAd2PtVhko&NR
Не че искам да се хваля , ама аз карам три пъти по добре от тези момчета ... скоро ще направя клипче и ще ви докажа че е така мисля че немогат да развият целия потенцял на тези моторетки , пък и моя бръмчи много по различно ... по рязко , този пич дето се отитва да го изправи , направо ми направи страхотен гъдел пък и напредна не не успява
с един симсон май ще постигнат по добри резултати,или даже с колелата който бяха на заден план,ама моторчето не е виновно,то задкормилното устройство нещо куца
Вижте човек като няма какво да прави с кво се занимава малко лоше качество е снимката , ама се вижда все пак ... нали се занимавам с рисуване и викам да си поизрисувам малко моторетката
И аз си правих такиви работи преди по калника
на един лист плаус налепвам хартиено тиксо и муша в принтера квот ми е кеф и после лепа на калника и с макетно ножче изрязвам и праскам с черен спрей и готово ама е и бая игра де даже на резервара си бях нарисувал едно човече как пикае върху Japan
Коментар