Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор Yamaha XT или Honda XL

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Избор Yamaha XT или Honda XL

АЗ пък съм за ХТ-то , карал съм и ХЛ ..но повече ми допада ЯМАХАТА ..по лефтерна ми се видиособенно на черно , а и по малко гори..

Коментар

От: До: Избор Yamaha XT или Honda XL

Здравейте!
      И аз се изправих точно пред същата дилема,кой от двата мотора да взема за да си го карам с удоволствие и кеф.Много хора казват,че Хондите патели от глави,които при прегряване се пукали.Други казват,че на Ямаха и йониките им горят масло и много се чудя.Едно момче от нашия град имаше Ямаха ХТ 350 и беше страшно доволен от нея и той е на мнение,че който от двата да избера няма да сгреша.
      Аз обаче реших да се допитам до вас,за да знам да напрявя правилния избор.Знам,че и двата са пословично здрави,но за кой от двата се намират части и на кой от двата частите и обслужването са по-евтини?
      Поздрави!

Коментар

От: До: Избор Yamaha XT или Honda XL

Привет! Аз съм собственик на Хонда Хл 600Р. Това че като прегреят пукат главите е вярно аз лично си патих с този проблем, но след като се направи добре главата, после няма никакви проблеми моторът. До сега само гумички и сигменти съм му сменявал и от тогава моторът е огън, само масура да му навиваш! Зависи как го караш и предишният собственик как го е поддържал! Иначе са много издръжливи мотори като цяло и според мен по - добрият избор е Хондата! Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X