Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля дайте мнение за следния KDX 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля дайте мнение за следния KDX 200

Цитат от mobile.bg:

2200 ЛВ.

Данни:
    Дата на производство - август 1992 г.
    Тип двигател - Бензинов
    Кубатура (куб.см) - 200 куб.см
    Вид двигател - 2 тактов
    Вид охлаждане - Водно
    Скоростна кутия - Ръчна
    Категория - Ендуро
    Пробег - 60000 км

Никой не казва дали му е R/SR мотора - направо се побърквам!
    Прикачени файлове

ТОВА НЕ Е КДХ200 !!!
    2010 CRF 250 R

Коментар

Лошо това са обявили, че е трябва да е...
      По външен вид не мога да разбера...
      За това питам...
      В официалния сайт има само модел 2005-та.

Интересно, защо от мобайл бг търпят скъмери - като този например?

До сега не съм ползвал сайта, но си режат главата пред мен по този начин...

При положение, че съм господин никой - никога досега не съм си лъгал клентите...

Коментар

Благодаря за мнението Димитър.
        Ровнах се в нета и байк пикс попаднах на доста KDX-ове. Сега като имам база за сравнение и аз видях доста разлики, въпреки, че не съм спец...

Не мога да разбера, защо тези хора правят подобни ла*на...

Народопсихология...

Коментар

Това е KMX 200
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

1 има отделна тема за кдх сове
            2 ро това наистина не е кдх
            3 то това е кмх ..в което няма нищо лошо щото пак си е добро моторче..макар и не колкото кдх ..все пак зависи какво мислите да правите с него
            4 то...цената от 2200 ми се вижда височка като за кмх

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
              1 има отделна тема за кдх сове
              2 ро това наистина не е кдх
              3 то това е кмх ..в което няма нищо лошо щото пак си е добро моторче..макар и не колкото кдх ..все пак зависи какво мислите да правите с него
              4 то...цената от 2200 ми се вижда височка като за кмх
              То цената е височка доста и за KDX 200SR,иначе KMX-а е по добър във всичко от SR-а освен в мотокроса,с по слабо окачване е.А специално този KMX се продава от доста време и според мен като го гледам как е боядисан с четката не си струва гледането дори.

Коментар

Такъв КМХ се продаваше за 1600 до колкото знам в мобилето - черен на цвят.. можеш да го погледнеш (на Николай е бил същия на външен вид когато го е взел ).
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Мне, просто не се интересувам. Вече си изрових ровенето за да намеря всичко възможно за KDX 200/220 R, а и според Митков това е мотора за начинещи с моите габарити. Ще си търся нещо по - подходящо.

ПС Попаднах на един но цената за модел 2002 беше 5000 лв.
                  Май за хоби не мога да дам толкова...

Иначе, ако може да се вярва на обявата бил на 8000 км.

Коментар

Аз щях да взимам КМХ 200 преди известно време , но го изпуснах за което съжалавам жестоко . Мотора беше перфектен зелено черен , 1996 год. в перфектно състояние , аз го гледах и като отидох да го взимам го бяха дали и ме беше яд че не го бях капаросал
                    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
                      ........за KDX 200/220 R........
                      ПС Попаднах на един но цената за модел 2002 беше 5000 лв.
                      Май за хоби не мога да дам толкова...
                      Иначе, ако може да се вярва на обявата бил на 8000 км.

8000км. ама мотокрос
                      Забележи че са го обезобразили с преден номер на кросов КХ и задните кори и калника също са от КХ
                      Последно редактирано от Димитър; 30-01-07, 09:48.
                      2010 CRF 250 R

Коментар

Димитре маи нещо се бъркаш или поне аз не съм те разбрал Всички споилери на този КМХ са си КМХ-сови , на моя сас същите

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                          Димитре маи нещо се бъркаш или поне аз не съм те разбрал Всички споилери на този КМХ са си КМХ-сови , на моя сас същите
                          До колкото разбрах Димитър говореше за КДХ 220 Р, който е в мобиле за скромната сума от 4000+ лв. и е модел 2002-ра година
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

Значи е станало някакво недорозомение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X