От: Какво ендуро да избера?
Човека иска да се похвали ,че ще си купува мотор ,не го режете така дееееееееееее
))))))))) .Колкото до километража ,какво ти пука наистина и да има и да няма все тая БРАТ.Вземи си един за колело от 10 лв и си готов с километража.
Човека иска да се похвали ,че ще си купува мотор ,не го режете така дееееееееееее
))))))))) .Колкото до километража ,какво ти пука наистина и да има и да няма все тая БРАТ.Вземи си един за колело от 10 лв и си готов с километража.
Та по темата- на 18 години съм и искам да си взема ендуро като за начинаещ. Няма да имам възможност да го сменя след 1 година,така че съм се насочил към 400-660cc. Чета от 2-3 седмици и гледам,че много се хвалят xt 600cc били здрави, надеждни, с неголям разход и т.н. Като цяло и мен ме интересува това. Искам да ми предложите и 2-3 алтернативи, защото все пак, ако обикалям да търся само него и ще идат парите само за бензин. Бюджетът ми е ограничен - 1700лв. Моторът ще се ползва за разходки из полетата на село, чат-пат пресечен терен и няма да се тормози много. Интересуват ме конкретни модели, години и болки, които да гледам на място.
Коментар