Интересува ме какво мислите за CRF250X оня ден пробвах един и така да се каже ми подпали фитила от няколко дни само го сънувам оба4е като го пробвах малко ме притесни едно нещо аз съм малко нисък 168см. и ми е трудно да дока4а до земята има ли опция да се свали малко по ниско тоя мотор и нещо друго дали нема да ми омалеят бързо тея 250 кубика
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ПАЗАР
Свий
X
-
Няма да ти омалеят 250те кубика.
Височината можеш да я намалиш чрез издълбаване дунапрена на седалката и чрез смяна на линка отзад в окачването. Продават се снижаващи линкове на други фирми но по принцип са луди пари.Издъних се на Тюринг теста
-
Ако си 168 см не смятам, че ще ти е висок мотора дори да е без гореспоменатите линкове. Ако отпуснеш само пружината ще ти дойде добре. И може да отпуснеш малко телескопите от тройника да се качат малко нагоре. Аз съм 157 см и с единия крак стъпвам по този начин. За теб няма да е проблем да си стъпиш стабилно.DCRT®
Коментар
-
По-скоро въпрос на лични предпочитания. Ако имаш възможност пробвай и други и не само в този клас. Според мен също 250 няма да ти умалее
В същия клас и със сравними качества са:
KXF 250 (кросов); КЛХ 250 (ендуро); Ямаха WR 250; KTM 250EXC; Сузуки DRZ 250; Хонда CRF 250R (кросов)
Ако пък ти е легнал на сърце този - взимай го и не му мислиНяма да се жениш за него
DCRT®
Коментар
-
Първоначално публикуван от iva_kxПо-скоро въпрос на лични предпочитания. Ако имаш възможност пробвай и други и не само в този клас. Според мен също 250 няма да ти умалее
В същия клас и със сравними качества са:
KXF 250 (кросов); КЛХ 250 (ендуро); Ямаха WR 250; KTM 250EXC; Сузуки DRZ 250; Хонда CRF 250R (кросов)
Ако пък ти е легнал на сърце този - взимай го и не му мислиНяма да се жениш за него
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар