Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Мотор?

Здравейте видях че в темата на баща ми(ТТ-Ра)сте го подканяли да вземе 125-ка та въпроса ми е следния какъв е най-удачния 125-куб.2/4 тактов за горско каране и тук таме някое ФрееРайдче та цената да не надхвърля 2500лв.Благодаря предварително.
    My RiDe Is My LiFe

Това интересува ли те:

Двигател:
    Един цилиндър, четиритактов, въздушно охлаждане

Диаметър / Ход:
    56.5 mm / 49.5 mm

Кубатура:
    124 ml

Степен на сгъстяване:
    9,0:1

Въртящ момент:
    9,0 Nm / 7000 rpm

Мощност:
    7,8 kW / 9000 rpm

Стартиране:
    Манивела / Стартер

Скорости:
    5

Цена 2125$ 1 г. Гаранция

Коментар

Е 3000лв.е доста пара като за мен търся нещо 2-ра ръка на цена 1500-2000-2200!
      Нещо КХ,ЦР,УЗ,нещо не по старо от 89година моля за помощ
      My RiDe Is My LiFe

Коментар

Търси някой от Дупница там има доста такива моторетки поне така беше лятото не вярвам да са се променили нещата Ето ти и един телефон на местен "търговец" - 0888211968 Емил

Коментар

До 2500 ще си намериш спретнато 125 крос след 90та, че дори и след средата на 90те. Друг е въпроса колко ще е подходящо за теб и твоите нужди.
          К. Кулев

Коментар

Ем за това питам кой-ще ми е най удачен 17годишен съм леко луд падам си по екстремните карания и изпълнения с велосипеди незнам дали няма да стане така и с моторите та за това незнам какъв мотор ще ми е добре ще си правя може би и някаде скокчета дропчета но най-вече джиткане на сам на там
            My RiDe Is My LiFe

Коментар

Ами разликата между 125 2Т крос и някое 125 4Т е от земята до небето. Най-добре направи по едно кръгче и с едното и с другото и може би ще добиеш представа. Аз на такова умряло 4Т не бих се качил, ама ако ти кажа сега взимай кросак, баща ти ще ме бие Имай предвид че това е спортен мотоциклет който има такива възможности, че на крос трасетата дава с максимум 4-5сек по-слаби времена от 60-70 коня Дзверове. Никак не е шега и определено не е за луди начинаещи. Май по-добре за начало си вземи нещо по-култивирано. 125-200куб. 4Т да добиеш навици с мотоциклет, а после то само ще си покаже. Сам ще разбереш на какво да се прехвърлиш след година-две.
              К. Кулев

Коментар

здравей,имам един приятел има хонда мтх 200куб сьс счупени скорости и я продава за 5-6-700лв.Ако проявяваш интерес пиши
                MG RACING

Коментар

Имах една Ямаха ДТ125, това ми беше първият "истински"мотор, с него карах по пистата под драгалевския, едни приятели бяха с колелетата аз с мотора. Не е лош като за начинаещ но окачването а и двигателя омалява доста бързо. Виж неговия по-голям брат ДТР200 и другите от този клас КДХ, уфф и други... са доста по податливи на екстремизъм, а и не омляват след месец както 125. Пък не са чак толкова резки колкото чистия крос.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор
                    Това интересува ли те:
                    Мощност:
                    7,8 kW / 9000 rpm
                    Стартиране:
                    Манивела / Стартер
                    Скорости:
                    5
                    Цена 2125$ 1 г. Гаранция
                    Яворе, пичът се интересува от екстремно каране и иска да си счупи главата непременно, а ти какво му предлагаш !
                    С това може да ходи само да си вземе скейборда.

Хей, CRAZY RIDER, вземи си едно 125 - 2Т за да ти е по-леко като правиш free style чалъми.
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

здравеите колеги !!! Абе то и със скутер може да караш екстремно ако става за въпрос и да си правиш разни изпълнения
                      Аз карам КМХ 125 (прословутия КМХ ) и да ти кажа е доста пъргава машина , останах изненадан след като покарах една друга 125 и видях разликата , пък и може да се правят разни изпълнения : скои с падане на глава , вДигане на задна гума с грациозно таркаляне по мотора и тн . Сега сериозно , аз от доста втреме го карам и да не прозвучи като самохвалие се научих да го карам що годе добре , като например каране на предна гума и завиване след това ( това ми е наи голямото постижение ) отделно карането на задна гума също е яко , сега се опитвам да се наъча да го карам бавно , на задна и да завивам
                      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

то и аз от доста време карам Хонда ХЛ200 4т.но е доста старичка голяма и тежка машина не че не го дикам на задна но нещо не ме устройва навид съм на нещо по леко и малко 125-200 пак 4т.но по новичко дайте акъкл какъв да е тоз моторец

Коментар

Няма смисъл 125 4Т, умрял кон

Коментар

Горното мнение от ТТ-Ра го написах аз сина му някой да не си помисли нещо!

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev
                              Няма смисъл 125 4Т, умрял кон
                              Силно казано Кон по скоро пони
                              Предлагам на пича каквото имам бе колеги

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X