Един приятел се "разболя" от нашта болест и иска до 2000лв да си намери що годе читаво 4т 600куб ендуро за оф роуд. В мобилето май няма нищо в момента. Някой има ли предложение?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
търси се ендуро
Свий
X
-
Здрасти пичове! Човека не е механик и е важно да не му побелее косата от някоя морга за тия пари- т.е. трудна работа. Пиремаме всякакви предложения/без Dominator, Tenere, XTZ и подобни тежки машини/. Светльо ако решиш за ХТ-то прати ми ЛС или ми звънни на мобилния. Поздрави!
Коментар
-
Проблема на ХТ-то е че трявба да се прави, дребни неща са ама пак трябва да се хване някой да го разколачи, аз и за това няма и да го бързам като взема държавния ще имам време и ще си го направя. Пък кой знае може и да си го карам, но пък то е ясно направен мога доста повече да му взема отколкото сега.
Проблема на хората които си вземат мотор за пръв път е че го търсят по критерии външен вид, много-много не ги интересува техническото състояние, ама важното да е лъскав
Коментар
-
Re: търси се ендуро
Първоначално публикуван от deianЕдин приятел се "разболя" от нашта болест и иска до 2000лв да си намери що годе читаво 4т 600куб ендуро за оф роуд. В мобилето май няма нищо в момента. Някой има ли предложение?
Коментар
-
ами снимки може да видите в мобилето съм го пуснал, там е с цена 1400 ма аз ще го дам за 1200
( да има пазар ) 94 година е и съм доста доволен от него , но мисля да взимам по големия му брат 200 или 220
... и послушх съвета на Митков и му сложих и 3-та скорост днес на задна и останах доста изненатан
карах го още 40 / 50 метра без проблем
, ако имаше място щях да го карам и още
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар