Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търси се ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търси се ендуро

Един приятел се "разболя" от нашта болест и иска до 2000лв да си намери що годе читаво 4т 600куб ендуро за оф роуд. В мобилето май няма нищо в момента. Някой има ли предложение?

изтърва един приятел захвана се с АТВе ама бързо запълни дупката, за много години Деяне
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

эдравей,аэ сащо си тарся нещо такова и се бях спрял на хонда доминатор,ама нещо колегите от форума нямат много добро мнение эа него та неэнам
      MG RACING

Коментар

Абе аз съм пристрастен по този въпрос , все пак карам Кавазаки иначе наистина има доста добри Ямахи Хт 600 за 2000 лева ... на скоро намерих кавазаки КЛР 600 за 1500 лева ( с вазможност да се свали ощт някои лев )
        Всъщност аз продавам моя мотор но тои е 125 и едва ли ще ви заинтересува
        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Аз може би ще трябва да се разделя с моето ХТ600

Коментар

Хмм и колко пари ще му искаш и коя година е даи инфо

Коментар

Здрасти пичове! Човека не е механик и е важно да не му побелее косата от някоя морга за тия пари- т.е. трудна работа. Пиремаме всякакви предложения/без Dominator, Tenere, XTZ и подобни тежки машини/. Светльо ако решиш за ХТ-то прати ми ЛС или ми звънни на мобилния. Поздрави!

Коментар

Проблема на ХТ-то е че трявба да се прави, дребни неща са ама пак трябва да се хване някой да го разколачи, аз и за това няма и да го бързам като взема държавния ще имам време и ще си го направя. Пък кой знае може и да си го карам, но пък то е ясно направен мога доста повече да му взема отколкото сега.
                Проблема на хората които си вземат мотор за пръв път е че го търсят по критерии външен вид, много-много не ги интересува техническото състояние, ама важното да е лъскав

Коментар

Мисля, че има една Априлия 4т 600куб за 2000, ама трябва да проверя все пак. Ако все още се продава ще кача и снимки.
                  "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Ей цецко твойто кавазаки беше КМX нали Ще ми дадеш ли инфо за него и някоя друга снимка плс
                    Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                    Gas Gas EC 200

Коментар

и аз имам кмх дане тарсиш
                      KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Re: търси се ендуро

Първоначално публикуван от deian
                        Един приятел се "разболя" от нашта болест и иска до 2000лв да си намери що годе читаво 4т 600куб ендуро за оф роуд. В мобилето май няма нищо в момента. Някой има ли предложение?
                        В Еди мото център преди месец пристигнаха 70бр втора употреба от Япония ,има още някой друг останал -- ходи да разгледаш!

Коментар

ами снимки може да видите в мобилето съм го пуснал , там е с цена 1400 ма аз ще го дам за 1200 ( да има пазар ) 94 година е и съм доста доволен от него , но мисля да взимам по големия му брат 200 или 220 ... и послушх съвета на Митков и му сложих и 3-та скорост днес на задна и останах доста изненатан карах го още 40 / 50 метра без проблем , ако имаше място щях да го карам и още

Коментар

Цецо, в мобиле не го видях. Дай повече инфо. Аз търся нещо за начинаещ- не съм карал до сега.
                            Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

някои може ли да ми даде малко инфо за хонда црм 125 96г
                              Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                              Gas Gas EC 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X