Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор между Honda CRM 125 2т 98 и КТМ 125 96

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Избор между Honda CRM 125 2т 98 и КТМ 125 96

Първоначално публикуван от mar7uH* Преглед на мнение

Иска ми се да попитам има ли разлика между EXC 125 и EGS 125... И ако да тогава защо се сравняват EXC 125 и CRM 125... Не се опитвам да се дракосвам просто се обърках!!!
    EGS или по-точно GS са означавали ендуро модела който по-късно става ЕХС
    KTM LC2 125 е нещо като Honda CRM125
    Последно редактирано от Димитър; 16-02-10, 14:53.
    2010 CRF 250 R

Коментар

не му препоръчвайте срм а само защото е хонда
      срм 125 си е моторче да ходиш на училище с него
      ктм ехс 125 е абсолютно състезателен мотор с най силният 125 кубиков двигател..по силен дори от тези на ср125 кросовия вариант..и това е общопризнат и известен факт
      а става и за ходене на училище с него
      частите от 98 ма до 2010 та повечето са взаимозаменяеми особенно по двигателя с известна инвестиция която не е кой знае колко голяма може да преправите 10 годишно ехс 125 да върви като модел 2010 та или
      може да му сложите вал и цилиндър от 200 или от 150 вариациите са безброй защото основните неща-картери първично предаване и прочее са взаимозаменяеми а в е -бей има милион части и цели мотори продаващи се на части а частите от кросовия модел също могат да се ползват..въобще това е най продавания спортен 125 мотоциклет..

това е по принцип иначе от конкретните обяви и двата мотора са доста старички!!!!!!! а ктм а конкретно от обявата е от старата генерация модели и това което стана въпрос за частите конкретно за този стар модел няма да важи.. бих ти препоръчал да се огледаш за нещо по ново -поне след 97 ма -може да се намери пак за подобни пари
      Последно редактирано от mitkov; 17-02-10, 10:11.

Коментар

Здравейте колеги ,КТМ-а коментиран по горе е мой,всичко по него е наред,преди десетина дни мина пълна инспекция -всичко му е в перфектно състояние а и обявената цена беше само ориентировъчна.Склонен съм да се разделя с него и за по ниска цена,но не и да правя подарък.
        Аз съм почти 100 кг,вози ме на всякъде и определено колегата ако го вземе няма да съжелява(гарантирам),гледам си ги много мотора ,но просто искам малко по голям.Но най-добре е да се види първо мотора и после да коментираме.всеки е добре дошъл да го тества а и към него има и супермото капли и гуми,както и един комплект дискове за съединителя.поздрави на всички

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X