Обява

Свий
Няма добавени обяви.

моля за съвет /за закупуване на мотор/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• моля за съвет /за закупуване на мотор/

Здравейте всички мотористи,,,,,
    много се радвам, че най-после и аз можах да разбера нещо за вас от тук, но и много работи не са ми още ясни.
    Предполагам, че тук от мен по-голям дъртофелник вероятно нямате, защото аз съм на 53. От 16 годишен съм на мотор, започнах с една симсонка с педали, след нея Тула, МЗ, и какви ли не разни други соц, а сега съм от една година с Ямаха скутер 150 сс, но това не е мотор за мен и ще го продавам. Доста изчетох при вас за КДХ 200 и на това съм се спрял. Моля ви кажете си мнението и ако някой знае нещо добро някъде да се продава. Благодаря предварително..
    na 2 kolela

Добре дошъл във форума
    Биваше някое по-нормално заглавие да сложиш на темата
    Мотора на който ти се е спряло вниманието е идеален. Здрав.
    2010 CRF 250 R

Коментар

благодаря Митко , прав си за заглавието,
      na 2 kolela

Коментар

а знаете ли нещо как се продават тези мотори в Европа,,
        na 2 kolela

Коментар

Здравей, st.stefanov !
          Друг път ще те застреляме за заглавието.
          Добре дошъл във Форума!
          Митков май продаваше неговия KDX, за който има изписани 14 страници, но той наистина е много направен
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

верно съм за разстрел.. сега като го гледам и аз се ядосвам ,, благодаря ти за поздрава, а Митков тук ли е и нещо знаеш ли за цената,,
            na 2 kolela

Коментар

Не знам защо го няма днес ?! Обикновено все се отбива тук ...
              Той много обича лични съобщения, така че, драсни му едно и го питай. Аз конкретно нищо не знам за цената.
              -------------

Коментар

Добре дошъл, не си най-стария споко а и нали знаеш :"Не е важно на колко си години, а на колко се чустваш".

Коментар

Добре дошъл!
                  А за компа, интернето и форума не се притеснявай ще ги схванеш
                  Па и като краста ще ти стане пустия му форум...

Коментар

Добре дошъл във форума !!!

не се притеснявай, лека полека всичко ще ти се изясни
                    не се притеснявай да пишеш в старите теми
                    щом напишеш нещо ново в някоя тема тя автоматично излиза най-отгоре във форима и всички виждат че има нещо ново там, с продължение

Успех !!!
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

добре дошъл st.stefanov
                      това на колко си години не е важно в случая
                      тука не сме LOOP CLUB

КДХ са мислех да го продавам но нещо се и майтапеха за цената ..а мотора е супер
                      и добре че не го продадох щото сега като гледам ще ми трябва
                      CRF-а който взех го взех с пари назаем от които съм до никъде още със връщането
                      така че има голяма вероятност да се наложи да го продам
                      ..и КДХ са може да стане боен
                      че другия ми мотор вече се продаде
                      а и да не стане..не ми се продава -нито дават някакви свестни пари за него нито нищо а мотора е наистина много здрав и най вече много кеф да го караш като същевременно не иска никаква поддръжка
                      по евтин за поддържане здрав и готин мотор от него за сега не се сещам верно не върви чак като модерните кросаци..но и това е предостатъчно а и ..не те е жал като се наложи да го навреш в гадните дерета

Коментар

еееееее, нямам думи,,, сърдечно благодаря на всички ви,, разбрах вече и за темите как става,,, не е лажа ще се открехна тук та няма и да ми се става,,,
                        Жоро , много ме заинтригува за мотора на Митков,, дано се появи тук,, добра идея е и както казваш да му остава и съобщение,, а кога и къде е писал той за неговия мотор спомняш ли си,,
                        na 2 kolela

Коментар

Върни се един пост нагоре и ще ти стане ясно
                          -------------

Коментар

да, да,, Здравей Митков,, извини ме зяпнал съм по-нагоре, а ти си точно над мен,,благодаря ти,, кога ще вземеш решение и защо с цената да е проблем,, щом мотора е добър , ти най-добре си знаеш колко да си го оцениш,, кажи колко си му искал за да добия и аз представа около цените на един добър мотор,,
                            na 2 kolela

Коментар

за да добия и аз представа около цените на един добър мотор,,
                              принципно

най долният праг на цена за мотор който да върши работа е 2700-3000лв ..но и това с късмет и евентуално и доработка в стил сръчни ръце
                              иначе по реално е над 3000

конкретно
                              КДХ модела може да се намери от-1600 -2500 за модела SR 89-та до към 94 та година

по новите от 96 та до 2006 та не е променян модела вече са между 2700 и нагоре до 4000-5000 сега разбрах че имало 220 докаран от щатите за около 4500 произведен след 2000 та

R -моделите се срещат по рядко на практика има няколко броя в страната

между другото КДХ и чисто нов е много по евтин от аналогични модели на други марки..около 7000 -8000лв е чисто нов
                              предполагам Гоблин от форума ще знае по точно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X