Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация Honda NX 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация Honda NX 125

Направо по същество,да не ви губя времето.

Блазня се от извесно време по въпросната Хондичка в мобилето и ми се струва доста подходящ мотор за начинаещ,премино за бръмчене из леки горски пътечки с него.
    Интересува ме дали някой има конкретни впечатления от подобни моторетки,че аз лично не успях да намеря особено много информация във форума.
    По-специално някой ако може да сподели как са със здравината- имат ли някакви специфични болежки и как е с частите като намираемост и цена разбира се.
    Че ще се набиват пари - ясно,въпросът е колко,за да си се готвя психически

Изобщо всякаква информация би ми била от полза,за което благодаря предварително.

ПС
    Става въпрос за този моторец
    ЦЪК

До: Информация Honda NX 125

Само да знаеш, че тръгнеш ли по леки горски пътеки съвсем скоро вече ще си на по-сериозните...От линка, който си дал ми направи впечатление за мотора, че е 125куб. четиритактов и тежи 120кг суха маса. За мен това е тежък, не много мощен мотор, който не е най-добрия избор за в гората. И все години, ръст, тегло, умения... Поздрави и успех!
    Последно редактирано от nk_dimitrov; 01-02-10, 14:51.
    09 YZ290F Athena BB

Коментар

До: Информация Honda NX 125

Карал съм такова - забрави за гората! Това е идеалното градско моторче. Става и за много леко ендуро - само по алеи в парка. В гора ще е жива мъка. За частите - нямам идея, но все пак е Хонда, а не Харлей
      Honda XR600
      Kawasaki KLX650
      Honda XL600V Transalp
      +359 888 6З5 9З4

Коментар

От: Информация Honda NX 125

Колега имам е същата Хондичка.
        Не съм виждал до сега някъде такава.
        Но за съжаление не е в движение... :x

Коментар

Тази Хонда е със същия двигател, като MTX 125 R, но с различни предавателни числа - ако не бъркам... Освен всичко и окачването е за градско каране. Ако това те устройва - мотора е лесен за каране и прощава, като за първи мотор ще ти е забавно предполагам.

Коментар

То и самото име на моторчето си казва.ХОНДА TRANSCITY,демек минаващ града,пресичащ града
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Имах същия мотор. Използвах го като помощно превозно средство към кемпера. Дори му бях направил и ремарке.
              Много здрав мотор. Почти нищо не съм му правил освен смяна на консумативи. Много лек (90кг), не е 120 както писа колегата по-горе.
              Не става за гора. Слабичък е. Ако беше двутактов, щеше да е ОК. но 125сс 4т. си е слабо.
              Пак бих си купил такъв.

Коментар

Здравейте, някой знае ли колко оборота е на карбуратора за горивото на Хондата ?

Коментар

Първоначално публикуван от iliq_atanasov Преглед на мнение
                  Здравейте, някой знае ли колко оборота е на карбуратора за горивото на Хондата ?
                  оборот и половина до 2
                  KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X