Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изберете ми мотор!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

имат и стартер и манивела онзи по горе дето сам му постнал снимка е 88 89 някаде и има и двете
    [IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]

Коментар

Здравейте пак.
      Искам да питам дали е нормално леко да припушва гореспоменатата от мен Хонда Доминатор първите няколко минути и после да изчиства? Щото аз си мисля, че са отишли гумичките на клапаните. Ма пък защо ще изчиства след малко време работа?
      //(. )( .)\\

Коментар

Като е студен двигателят, може да става така и после да спира да пуши, но това не значи, че не пипа маслото
        Бих се очудил, ако е така за мотор на толкова години! Затова не е хубаво да имате големи очаквания за машина 91-ви набор.
        Тя и цената и е такава де. В края на краищата може да си го оправиш с малко части и вложения.
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          Като е студен двигателят, може да става така и после да спира да пуши, но това не значи, че не пипа маслото
          ...за мотор на толкова години! Затова не е хубаво да имате големи очаквания за машина 91-ви набор. ...
          Особено като става дума за двигател с въздушно охлаждане.

Адаш: "учудил" а не "очудил"
          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Сори, адаш !
            Очудвам се на грешката си направо !
            ... техническа!
            -------------

Коментар

Бих се очудил, ако е така за мотор на толкова години! Затова не е хубаво да имате големи очаквания за машина 91-ви набор.
              Тя и цената и е такава де. В края на краищата може да си го оправиш с малко части и вложения.
              АХА! Е то е ясно, че се ще се вкарват пари там периодично {всяка година навярно(което е оптимистичния вариант)}, но иначе като марка/модел дали правя подходящия избор за целите, за които мисля да го използвам - градско/шосе(около 2-300км)/софт оффроуд???

П.С. Малко съм нерешителен ми се струва
              + как е спрямо ДР 600? (в най-общи линий)
              //(. )( .)\\

Коментар

Колко често ще е шосето 2-300 км?
                Ако е по-начесто ще ти препоръчам някоя двуцилиндвова машина - Хонда Африка Туин, Трансалт, Ямаха Супер Тенере ...
                но за офроуд те са за доста лек ...

Коментар

По е добьр от ДР-а в пьти,но е 88/89г. Този от снимката по горе е действително 93г. но му е сложена манивела,тя се слага лесно.Можеш да го видиш коя година е по каплите,по маркучите на спирачките-примерно-10.88,което означава 10месец 88г.друго след 90 г.е без манивела и сьс сиви капаци на двигатела,а 88/89 е сьс кафяви.според мен с манивела е по добрия вариант,щото ако си сам и ти откаже стартера,няма палене.Успех в тьрсенето

Коментар

Частите лъжат най-много до една година. Често части от преди една година се слагат на мотор по-нова година, но разликата е най-много ЕДНА ГОДИНА
                    Абе, Доминаторът не е лоша машина за целите, които съобщаваш. Само да не ти дойде на ум нещо друго много скоро, защото всички май тъй сме започнали ?!
                    Ако го стегнеш този мотор като хората още от началото добре, може и да не го ремонтираш след всеки сезон, а само да се разминаваш с профилактики, ама все си мисля, че до тогава вече ще си го продал.
                    -------------

Коментар

Абе, Доминаторът не е лоша машина за целите, които съобщаваш. Само да не ти дойде на ум нещо друго много скоро, защото всички май тъй сме започнали ?!
                      ..... ама все си мисля, че до тогава вече ще си го продал.
                      ХАХАХА навярно си прав, то между другото един от основните критерий, по който се избира машината е коефициентът цена качество да е такъв, че да мога по-"безболезнено" да го продам после

Колко често ще е шосето 2-300 км?
                      Ако е по-начесто ще ти препоръчам някоя двуцилиндвова машина - Хонда Африка Туин, Трансалт, Ямаха Супер Тенере ...
                      но за офроуд те са за доста лек ...
                      Ми поне през уикенд ще минавам 150 км в едната посока, но просто пътеките, които сега са ми в главата не предполагат V2 машини. Пък не знам занапред как ще се ИЗВРАТИ страста ми по двуколесните, може и някой малко по-шосеен да си взема, за което се съмнявам обаче.

По е добьр от ДР-а в пьти,но е 88/89г. Този от снимката по горе е действително 93г. но му е сложена манивела,тя се слага лесно.Можеш да го видиш коя година е по каплите,по маркучите на спирачките-примерно-10.88,което означава 10месец 88г.друго след 90 г.е без манивела и сьс сиви капаци на двигатела,а 88/89 е сьс кафяви.според мен с манивела е по добрия вариант,щото ако си сам и ти откаже стартера,няма палене.Успех в тьрсенето
                      мдаааа...мисля че си прав, но не мисля че цената му ще падне под 3000 . Но какво пък като е 89 примерно?!? Той ако е готин двигателя (което незнам как да съм сигурен - дайте препоръки кой да го диагностицира @ софия) си струва.

10х 2 всички
                      //(. )( .)\\

Коментар

150 км в посока се изтрайват - машина между 350 и 650 куб. ще свърши работа... аз помислих за 300 км в посока, което си е убийствено

Колкото до машината ... отваряй си очите и не се спирай само на една ... за два месеца все ще излезе нещо добро, на добра цена ...

Коментар

Трудно е да прецени човек, особено като му е за 1-ви път да си купува мотор и трябва повече да се внимава. Мнения 100-ци, но в крайна сметка остава да вземеш решението сам (поне така мисля, че е редно). Все пак мисля да проверя и тоя ДР 650 RS дето asen DP оферира. Той поне по-новичак
                          //(. )( .)\\

Коментар

До: Изберете ми мотор!

Много мнения и аз вече се обърках какво да си търся.Предполагам ще скачам на Доминатор 650 или в краен случай ХТ 600.Ако почета още един месец пък знам ли може и на 350-400 да падна заради кефа от оф-роуда.
                            КТМ 400 EXC

Коментар

Първоначално публикуван от Tornado Преглед на мнение
                              Много мнения и аз вече се обърках какво да си търся.Предполагам ще скачам на Доминатор 650 или в краен случай ХТ 600.Ако почета още един месец пък знам ли може и на 350-400 да падна заради кефа от оф-роуда.
                              Стига си се циганил кво ще ги правиш тия толкова парички
                              вземай едно КТМ-че 525 или 530 ли кви бяха и си го лъзгай дето ти е кеф
                              Който не кара той не пада :mrgreen:
                              http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
                                Стига си се циганил кво ще ги правиш тия толкова парички
                                вземай едно КТМ-че 525 или 530 ли кви бяха и си го лъзгай дето ти е кеф
                                Така като гледам човека отдавна е направил своя избор,даже и на снимката на аватара се вижда какъв е той!,обаче няма кой да гледа датата на публикация на това мнение...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X