Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Husqvarna TE 510 в сравнение с другите (CRF450X, KTM EXC450F)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Husqvarna TE 510 в сравнение с другите (CRF450X, KTM EXC450F)

Колега, какво става, напълно ли се отказа от Хъскито
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Да избора ми е 60% ДРЗ 400Е и 40% CRF250X. От там нататък какъвто намеря читав и с регистрация. Ако толкова не намеря нещо може пак да се замисля за Хъскито но по-скоро не

Коментар

Взех си ТЕ350 покарах го две снедмици и сега цял месец не мога никъде да намеря ангренажна верига. Никъде не могат да се намерят оригинални части, най-близкото представителство е в Гърция (или поне от всичкото ровене аз така разбрах). Та трудна работа е с частите. Ако знаете нещо по въпроса, откъде мога да поръчам..... предварително благодаря

Коментар

Вадиш си карта за интернет разплащания и си поръчваш от интернет.
          Има стотици сайтове за части в цяла европа. Просто иска малко зор да откриеш подходящите сайтове.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

За поръчка от UK
            Spares@QBMotorcycles.co.uk , reece.hoar@huskysport.co.uk и двамата са ми потвърдили че шипват до България. Не очаквай да е евтино. Ако имаш драма с Английския драсни едно ЛС. Имай в предвид, че е хубаво да направиш запитването на грамотен английски ако искаш да получиш отговор, че и мендународна доставка. Хората много са се парили от източно европейски играчи на дребно и искат първо парата после пращат каквото и да е.
            Успех.

Коментар

Взех си ТЕ350 покарах го две снедмици и сега цял месец не мога никъде да намеря ангренажна верига. Никъде не могат да се намерят оригинални части, най-близкото представителство е в Гърция (или поне от всичкото ровене аз така разбрах). Та трудна работа е с частите. Ако знаете нещо по въпроса, откъде мога да поръчам..... предварително благодаря
              "Камор Ауто" взимат представителство за Husqwarna.Пробвай там
              offroad фен
              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

От: Husqvarna TE 510 в сравнение с другите (CRF450X, KTM EXC450F)

Камор не са много удачни, преди 3 години имах едно Хъски 2Т и ми трябваха лагери и семерини и една кора и от юни до септември като се обадех, ми казваха само "колегата който се занимава е в отпуска" егати морето, накрая си поръчах от представител в австрия, 120евро ми излязоха нещата, като се има напредвид че кората струваше към 65евро, и си ги уредих за по-малко от седмица. За хускварна могат да се намерят части, но по интернет.

Коментар

От: До: Husqvarna TE 510 в сравнение с другите (CRF450X, KTM EXC450F)

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                  "Камор Ауто" взимат представителство за Husqwarna.Пробвай там

НА сайта на фирмата ги няма нито в дилъри, нито във вносители.
                  http://www.husqvarna-motorcycles.com...px?rpstry=203_

От гръцките най-близко е в Солун.

Или Истанбул или Белград: http://www.husqvarna-motorcycles.com...px?rpstry=203_
                  Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                  KTM 350 SX 2011

Коментар

От: До: Husqvarna TE 510 в сравнение с другите (CRF450X, KTM EXC450F)

И в Румъния има представителство, при тазгодишното посещение на Романиакс-а ми направи впечатление, че доста зрители дойдоха с Хъскита.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X