Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha DT 50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Yamaha DT 50

колега еми даи да дадеме лагерница на момчето и да се спуска,самото стоене на скутера е по неподходящо за ОФФ РОУД по не безопасно няма смисъл да коментирам! извода е вземи си скутер за гората и кроса за полята/асфалта.......
    [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Въпроса излгежда не е само за частите,аз мисля че казах защо според мен един скутер е по добрия избор за Асфалт+гора,нека другите кажат защо ендурото е по добро за Асфалт+гора

На мен ми трябва за OFFRold, което не значи не ми трябва за асвалт !

Коментар

Първоначално публикуван от matador Преглед на мнение
        колега еми даи да дадеме лагерница на момчето и да се спуска,самото стоене на скутера е по неподходящо за ОФФ РОУД по не безопасно няма смисъл да коментирам! извода е вземи си скутер за гората и кроса за полята/асфалта.......
        Незнам за кой път повтарям,четете!
        Нито скутера,нито DT са за гора,стават за поляни
        Нито скутера може да ти достави голямо удоволствие в гората,нито ямахата - същото важи и за асфалта - тук търсим най-доброто решение за из града + за риба,или сходно съотношение

Коментар

Може и да не доставя много голямо удоволствие в гората, но със скутера и това не можеш да получиш, защото от и от най-малките неравности ти се замайва главата от друсане.

Карам дерби 50cc ендуро със кит на 70cc, до сега моторчето не ме е оставяло никаде,вярно е че не става за някакви супер екстреми заради доста по мекото окачване и по малката мочност но не бих го заменил за скутер.
          Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Аз тъсря нещо за поле !!! А скутер не ми предлагай вобще . Някои ако има подобен мотор да пише . А и да не е по-скап от 800 лв.

Коментар

а я кажи колко ти искат за тази ямаха ?

Коментар

еми написъл е,че търси до 800лв значи и тая е някъде там
                [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X