Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купувам моторче - Купено!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам моторче - Купено!

Най-накрая се реших да слагам главата в торбата

Търся нещо подходящо за начинаещ.
    В мобилето знам обявите на изуст ,но файда няма.

Вече нямам претенции за 2т или 4т, по важно е състоянието

Ще очаквам някакви оферти
    Ценовата граница е 2000 - 2500 лв.

пс. На Митков РМ-а мисля ,че ще ми е труден за начало

Венци - 0886437374
    София.

няма да ти е труден !
    аз започнах директно да карам 125, при положение че преди това никога несъм карал нищо !
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Re: Купувам моторче

Първоначално публикуван от Венци- малкия
      ....
      пс. На Митков РМ-а мисля ,че ще ми е труден за начало ...
      Той замина.
      2010 CRF 250 R

Коментар

Re: Купувам моторче

Първоначално публикуван от Димитър
        Първоначално публикуван от Венци- малкия
        ....
        пс. На Митков РМ-а мисля ,че ще ми е труден за начало ...
        Той замина.
        Но пък все още има един КХ нали ?
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

До тук добре. Някой е намазал докато се моткам

Нещо друго ?

Коментар

Аз бих предложил Сузуки:
            Модел: Джебел
            Кубатура: 250
            Двигател: 4Т
            Разход:2,5-3,5л/100км
            Не иска голяма поддръжка, готино вози има супер фарче !
            Може би единствения му недосттатък са килата, но според мен 125 кила не са толкова много за ендуро 4Т + това си има стартер до колкоро си спомням, но не съм много сигурен
            Намират се точно около тази сума и то добри годинки !
            Успех с покупката, Венци !
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Не събирам мнения за модели и марки иначе мерси де

Искам оферти

Коментар

Ако искаш здрав и лек мотор който се кара лесно и става и за в гората и за в града ако предложиш цена която е в горната границата на твоя лимит пиши ми Л.С. Мотора е KMX-200 102кг. 32кс.на 2000км. от ремонт без забележки в техническото състояние,лошото е че ми умаля и май зимата ще търся по силен.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай
                  Ако искаш здрав и лек мотор който се кара лесно и става и за в гората и за в града ако предложиш цена която е в горната границата на твоя лимит пиши ми Л.С. Мотора е KMX-200 102кг. 32кс.на 2000км. от ремонт без забележки в техническото състояние,лошото е че ми умаля и май зимата ще търся по силен.
                  Какъв му беше разхода на твоя КМХ ?
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
                    Аз бих предложил Сузуки:
                    Модел: Джебел
                    Кубатура: 250
                    Двигател: 4Т
                    Разход:2,5-3,5л/100км
                    Не иска голяма поддръжка, готино вози има супер фарче !
                    Може би единствения му недосттатък са килата, но според мен 125 кила не са толкова много за ендуро 4Т + това си има стартер до колкоро си спомням, но не съм много сигурен
                    Определено това не е правилен избор! Имах такъв мотор, но за съжаление останах адски разочарован от него поради няколко причини:

1. Тежи 140 кг. с напълнен резервуар
                    2. Моя имаше само стартер! Нямаше манивела
                    3. Наистина висок център на тежестта.
                    4. Не става за истинско ендуро

Плюсовете му бяха:
                    1. Почти никаква поддръжка.
                    2. Гори много малко - 3-3,5 на 100, имайки предвид че го държиш на яка ръчка !
                    3. Има мека возия - ако караш на асфалт не ти пука!

Моя съвет е, че това е супер бангия и не си струва да си го купиш!

На тая цена можеш да си намериш нещо свясно от рода на 125 2Т крос, КДХ 220, ЦРМ 250, с малко повече въображение РМХ 250! Ти си знаеш...

Коментар

... най лошото е че човек разбира кой е "неговия" мотор едва когато му се отдаде възможност да го кара и то доста.
                      отделно че като го кара доста може да каже .....абе готино е моторчето, ама вече ми е слабичко

според мен едно добро ендуро 125 2Т като за начало ще ти е 6
                      остави ги тия 250 4Т по 120 кила
                      това е мотор за разходки, неможе да се накефиш истински дори и да минеш по местата където минават другите !!!
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Все едно сте по 50 кила
                        Немога да ви разбера.. аз съм 60 карам 140 кила мотор самоделка.. и не се оплаквах толкова от тежеста.. вие за ендурцата направо нямам думи
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

тука се продава едно сузуки тср 125
                          може би като за начало ще ти хареса
                          не зная какво мислиш да правиш с мотора но..
                          и цената му е в този диапазон
                          а и моето сузуки още не е финализирана съвсем сделката ..не знам може и да се откаже момчето а и не е платен още мотора
                          историята помни и такива случаи
                          например на плакатиста мотора от форума който купиха от мене точно преди да го купят го беше купил едно момче от елин пелин но му изгоря един бушон след като го купи и той реши че трябва да ми го върне ..сега още си стои без мотор а плакатиста е доволен от покупката ама..тогаз ме поядоса ..че му го и бях закарал от харманли до тях..че беше на братчеда ММ приятел ..както и да е де
                          но наистина този ТСР е с ново бутало /питай татко барба / и не е лошо моторче

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                            тука се продава едно сузуки тср 125
                            може би като за начало ще ти хареса...
                            1992 SUZUKI TS125R - 2200лв. доколкото знам
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
                              Все едно сте по 50 кила
                              Немога да ви разбера.. аз съм 60 карам 140 кила мотор самоделка.. и не се оплаквах толкова от тежеста.. вие за ендурцата направо нямам думи
                              Между каране и каране има разлика. Със 140 килограмов мотор повече отива на возене. Не че не може да е каране, ама ... аз определено не съм човека, който да го може. Нищо че съм 85 кила на метър и деветдесет.
                              Венци доколкото го познавам ... крос трудно ще му хареса. Виж едно ендурце би му залепнало просто. Гаранция . Било то 125 2т или 250 4т. Особено ако е в добро състояние, нали Венци
                              В този ред на мисли - тср125 ми се струва добро предложение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X