Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на следващ мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на следващ мотор?

Здравейте, на 19г. съм и съм решил да закупя следващия си мотор, преди имах Suzuki TSr 125cc, двайсет и няколко коня 98-ма година, с него не случих и не го карах много, беше побългарен доста, но тръпката не умря. Бюджетът е 3500 евро, искам да си купя нещо, което няма да ме разочарова и ще се возя доволно, няма да карам hard enduro, разходки и баирчета тук таме. Въпросът е двутактов или четиритактов, колко кубика, марка модел и т.н. Тежа 77 кг и съм 182 см висок, моля за предложения и помощ как да го подбера.

ВладиЧ продаваше много добър,но не му помня парите
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Продадох го. За 3200 евро на един пловдивчанин. С трите куфара и всичко по него. Само на снимките тука във форума може да му се радвате вече...
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

Напоследък CFMoto много нашумяха.
        https://www.cfmoto.bg/en/motorcycles/cflite-250-dual - ей това моторче изглежда много палаво. Отзиви ще трябва да си потърсиш в нета, но имай едно на ум за хейтърите дето хулят китайските мотори. Моят пръв мотор беше китаец и си бях супер доволен от него.
        Поздрави

Коментар

Не се занимавай с Китайци ми кажи поне какъв тип машина търсиш
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
          X