Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви пари си заслужава да даде човек за WR 450 2005?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какви пари си заслужава да даде човек за WR 450 2005?

Хора, моля сверете ми малко часовника. Изчетох всички обяви за WR-и и оставам с впечатлението, че всеки продавач се изхвърля с цената, която в последствие смъква и смъква.... други пък са подозрително евтини и явно имат скрити дефекти. Та може ли няколко КОМПЕТЕНТНИ мнения относно разумната цена, съобразена с това че все пак е края на сезона и т.н. Става въпрос за WR 450 2004-2005, в автентичен вид доста добро състояние.

Благодаря ви предварително !
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

До: Какви пари си заслужава да даде човек за WR 450 2005?

В добро състояние около 6000лв.В тая криза някой ако е на зор може и по малко.Ама как ще си сигурен.
    Аз продавам КТМ 2003 за 5000 и не бързам. Зависи от много работи.
    Обаче съм забелязъл че който много избира и гледа да мине по тънко обикновено се набутва.

И сезона никога не свършва.
    Последно редактирано от pimax; 21-08-09, 10:28. Причина: допълнение
    ........................
    Иван Маринов
    CRF 250 X
    Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Абе незнам колко трябва да струва един мотор/независимо какъв/ при положение че чисто новия е 12 000лв-модел 2008,а ние даваме все още по 7000-8000 по някога за модели 2004-2006г,в Америка един мотор като мине една година и остарява/камоли за стандарта има на заплати...чисто нов е 6-7000$/-ще кажете тук не е Америка,еми нее ама защо нее,що всеки иска да лапа за това...пак някой може да каже върви си докарай от Америка или Англия- доста хора са на ясно какви надценки се слагат на тия мотори уж за път и други а повечето се купуват така от ръка или от боклука както бяха моторите от Италия....та надценката на джамбазите е голяма/както беше отначало със колите от вън/-еми затова и моторите трета употреба са скъпи при нас...

Сега някой може да наскача и да иЗкарва сметки-излишно

успех с намиране на моторетка
      Последно редактирано от Тануцо; 21-08-09, 13:01.

Коментар

Мисля повече от 5 бона да не се дават за тез години,при това да е с гардове,скара и добьр вид.Най добре да е от познат за да знаш кво купваш и се пази много от автентичния вид.Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
          Абе незнам колко трябва да струва един мотор/независимо какъв/ при положение че чисто новия е 12 000лв-модел 2008,а ние даваме все още по 7000-8000 по някога за модели 2004-2006г,в Америка един мотор като мине една година и остарява/камоли за стандарта има на заплати...чисто нов е 6-7000$/-ще кажете тук не е Америка,еми нее ама защо нее,що всеки иска да лапа за това...пак някой може да каже върви си докарай от Америка или Англия- доста хора са на ясно какви надценки се слагат на тия мотори уж за път и други а повечето се купуват така от ръка или от боклука както бяха моторите от Италия....та надценката на джамбазите е голяма/както беше отначало със колите от вън/-еми затова и моторите трета употреба са скъпи при нас...

Сега някой може да наскача и да иЗкарва сметки-излишно

успех с намиране на моторетка

Имам WR 426 в щатско. Главоболията по докарването са толкова голями, че вече виси там от началото на годината и именно затова се оглеждам да си взема оттук. Не е вярно, че моторите там са без пари. С докарването и с разправиите ще излезе малко по-евтин от предлаганите тук. Другия вариант е да се вкарат много мотори-тогава излиза тънко.Но да не се отклоняваме от темата- вече съм нарочил една моторетка 450 2005, в доста прилично състояние и от познат. Силно се колебая дали да се мятам и затова потърсих мнението за реалната цена тук.
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Колега един приятел си продава вр-а 450 2005 с много тунинг по него дори му е сложил кит на МАГУРА за съединителя и сега е хидравличен. Заслужава си поне да го видиш цена мисля 5300 и може малко надолу тел. му е 0888518201 ИВО
            0878424143
            0887424150

Коментар

Ако искаш актуални цени най - добре виж в мобилето, въпреки че там малко на доп. информация послъгват, ама малко. Даже ще те улесня :
              http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi . Ако искаш да видиш и в другите държави виж и в mobile.de, или mobile.eu и т.н.
              Успех в избора.
              :)[U][I][B][COLOR=RoyalBlue]Be the change that you want to see in the world[/COLOR][/B].[/I][/U]:)

Продавам си мотора!!! - [url]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=854333#post854333[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                Имам WR 426 в щатско. Главоболията по докарването са толкова голями, че вече виси там от началото на годината и именно затова се оглеждам да си взема оттук. Не е вярно, че моторите там са без пари. С докарването и с разправиите ще излезе малко по-евтин от предлаганите тук. Другия вариант е да се вкарат много мотори-тогава излиза тънко.Но да не се отклоняваме от темата- вече съм нарочил една моторетка 450 2005, в доста прилично състояние и от познат. Силно се колебая дали да се мятам и затова потърсих мнението за реалната цена тук.
                Ако се беше спрял на варианта който ти предлагах тогава мотора ти 100 пъти щеше да е пристигнал до тук Никой не е казал че там са без пари, но за половин цена спрямо нов, можеш да караш мотор който е изкарван точно за 3 карания ! А за 6000 лв може да се докара прекрасен WR450 2005-2006-та
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Мога да споделя как става ценообразуването на джамбазите от Горубляне и автокъщите.
                  Купупа се за 3000 евро-продажна цена 15800.
                  купува се за 60 евро -продажна цена 1800.
                  купува се за 1200 евро -продажна цена 6600.
                  Сами смятайте коефициенти ,разходи на докарване и печалба.
                  За моторите не знам точни данни.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                    Мога да споделя как става ценообразуването на джамбазите от Горубляне и автокъщите.
                    Купупа се за 3000 евро-продажна цена 15800.
                    купува се за 60 евро -продажна цена 1800.
                    купува се за 1200 евро -продажна цена 6600.
                    Сами смятайте коефициенти ,разходи на докарване и печалба.
                    За моторите не знам точни данни.
                    Колега, тези цифри и статистика, от твоят опит като автотърговец ли ги извади или е плод на фантазиите ти? Не защитавам, търговците на коли, но не вярвам това да са точните цифри. Вярно е, че има някои "стоки", които са натоварени в цените, но има и такива, които се продават и на загуба(личен и горчив опит). Така, че не е редно всички да са под един и общ знаменател...
                    Поздрави: Николай Георгиев
                    KTM 400 EXC

Коментар

Ако моторчето не е в кондиция ще си видиш от работата.
                      Ще дадеш още толкова и пак няма да е мотор.
                      Опичай си акъла че после не знаеш какви цифри хвърчат.Недей да гледаш да купуваш много евтино защото има голяма вероятност да се прецакаш с някой закрепен мотор за продажба.Добре е да се знае историята на мотора.

Коментар

Поне аз никога не съм жалил пари за добре подготвен мотор.По-добре малко по-скъп но добър ,отколкото някой незнайно какво трябва да се прави по него ,но с 1000лв. по-евтин примерно.
                        Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Колега Ники ,ако мога така да те нарека ,това е мой личен опит.Естествено ,че има изключения и съжалявам ,че ти си опитал лошата страна на този бизнес.
                          А аз внасям нови авточасти за леки и товарни автомобили.По ферибота на паркингите в Германия и Австрия се засичам с платформажиите та си приказваме с тях.Но ти като отвариш сайтовете за коли и вече можеш реално да си направиш преценка. Няма нужда от анализи темата не е за това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X