Идеално.и аз се канех да пусна тема, ама викам Няма щото дане изям пак някой картон.
Ама, какво точно да пишем за нея, като сме 2,3 човека с такъв мотор
Като искаш такава тема да беше дал началото с нещо хубаво.
Всеки може да пусне тема с две думи, но това не е никаква Мания! Ами спам!
Реално има достатъчно теми за Хъскита, та дори и за новия модел - Новата Хускварна 250... 310
Тази тема сега я заключвам.
А някой от вас ако направих хубав, синтезиран материал за Хъскитата, подобаващ само за маниаци, нека ми пусне едно ЛС и веднага я отклювам с най-голямо удоволствие, за да поставите едно хубаво начало. Като истински маниаци на марката!
Идеално.и аз се канех да пусна тема, ама викам Няма щото дане изям пак някой картон.
Ама, какво точно да пишем за нея, като сме 2,3 човека с такъв мотор
Колеги и аз съм фен на марката, преди карах ТЕ610 95г но минах на ТЕ410 2002-03г. и много се кефя.
добре момчета кажете от къде намирате части ,че са малко дефицит... Аз преди време исках да си взема Husqvarna и даже ходих да гледам една - много ми хареса ,много вървеше обаче ме беше страх ,че ако се счупи нещо трябва много разправия и търсене на части и се отказах. Потърсих във форума има тема.. ето едно момче ,какво е написал ,може да е от полза на някой..
Аз знам къде се продават и правят и ремонти на хускварна,ама как да го обясня като не знам адрес.Ще пробвам:отиваш на военна рампа идвайки от надлез надежда минаваш първото къстовище и след него завиваш по една пряка надясно.На ъгъла и има множество табели на различни предприятия.Караш направо до едно т-образно кръстовище.Точно над него има дебели тръби на топлофикация(по това ще го познаеш).Базата е на това къстовище на ъгъла.спираш и търсиш табела хускварна.Не мога по-точно да го опиша,не знам и нито едно име на улица в района.
Колега случайно съм ходил там точно до техникума по дървообработване се намира. Обаче знам че поправят резачки и продават части за тях аз за това ходих там но мотори не видях да има.
Въпроса с частите седи така.
В България имат магазини за хускварна но когато отидох останах разочарован.Отг беше:не се занимаваме с мотори
Единствения начин е да се поръчат по МишелМото много точен човек който пазари всяка седмица от Гърция.
Да намериш части в България е невъзможно.Дори магазини с голяма репутация не можаха да помогнат като чуят Хускварна.Всички ме пращаха в Гърция ама никой не се ангажираше да ми ги прати освен МишелМото
"Версията от 2010 за TC 450 спечелва от нови инвертирани вили за Kayaba с разработка на покритие на AOS и Kashima, които увеличават ефективността на поглъщащата шока система и карат вилите да работят по-гладко.Вилицата, като която насочвайки се скобите са също така нови, е оръжието за промяна, което е било скъсено с 15 милиметра за да подобри напредването, за задното окачване и маневрируемостта на машината. Моторът е бил обновен с настройки на нов карбуратор и новите маркучи за радиатора и по-мощна водна помпа са били станали така точно толкова за да подобрят охлаждане и действие."
Версията 2010 на модела ТС450 е с нова Каяба обратна предница АОС с Кашима повърхностно покритие което увеличава ефективността на системата за абсорбиране на ударите и прави предните амортисьори с много по-гладка работа.
Тройниците на предницата също са нови, както и задната вилка, която е скъсена с 15мм за да подобри прогресивността на задното окачване и маневреността на машината.
Двигателя е обновен с нови настройки на карбуратора, нови маркучи на радиатора и по-мощна водна помпа добавена за подобрение на охлаждането, и по-добрата работа на двигателя.
Коментар