Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подходящ мотор за жена?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Избор на мотор за начинаеща жена!

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Ако ми се обади жената съм сигурен че ще се впише в цената,че да не кажа ама ще и останат и доста пари за бензин!
    Само да се обади!
    Е колега няма да имаш тоз късмет тя ще го види да снимка и ако каже че й харесва с мен ще приказваш после

П.П. Така или иначе си го пуснал за 1700 лева То пък и мотора тежи 120 кг. Че то й моя тежи почти толко и не може да го държи прав,камо ли да му се качи и да го кара! Кво има в тая Honda та тежи толкоз!?

Коментар

Има едни Aprilia Rx HM CRE 50сс 15к.с! дали е леко и удачно!?
      Или Aprilia Rx 50сс 20к.с! гледам в нета!

Коментар

Колега абе да ти кажа честно що не и вземеш колело в двигател ?? Мисля че ще и е перфектно !

Според мен все още не знаете, какво искате и само с гледане нищо няма да разберете . Има много фактори който могат да се окажат от значение . Ако мотра е с висок център на тежеста дори и 100 кг да ще ти се стори тежак , а ако е с нисък дори и 120 кг. да е може да ти се стори лек .
        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Ясно! Разбрах! Обикаляме! Гледаме! Пробваме! И взимаме!

Коментар

взимай XR-a на джартата и не се чуди повече
            нали съзнаваш, че тия априлии са 2Т а мацката ще иска само да натиска копчето и да тръгва. кви масла - кво чудо?

понеже имах точно такъв XR трябва да ти кажа, че на тази цена си е подарък
            отиди и го виж - няма да сбъркаш
            EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
              Я се обади на Джартата и си стиснете ръцете, за XR-a koйто продава. 125 кубука 4т. 2006 година. Прекрасно моторче за начинаещи, а и се вписва в цената която си посочил.
              Дали му се регулира задното окачване / за намаляване на височината / ?

Коментар

Първоначално публикуван от tonibg Преглед на мнение
                Дали му се регулира задното окачване / за намаляване на височината / ?
                Moторчето е доста ниско и спокойно стъпва с крака при седнало положение дори и по нисък човек.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Moторчето е доста ниско и спокойно стъпва с крака при седнало положение дори и по нисък човек.
                  Пробвахме 2 такива за момиче /163-164 см/, при единият стигаше земята при другият едва
                  т.е. имаше разлика във височината от поне 3-4 см. На мен ми се стори, че по-ниският е с по-мека пружина, но дали това се настройва или просто единият е по-амортизиран ?

Цитат от интернет : 820 mm (32.3 inches) If adjustable, lowest setting.

Коментар

До: Подходящ мотор за жена?

Mисля че няма настройки.

Коментар

Моита стринка също е еднуристка.Караше Hodna xl 600 но и беше тежка, сега е с Yamaha 225 serol ама маиче и на нея се надзладисва

Коментар

без доработки по окачването и може би махане на част от дунапрена на седалката едва ли ще се получи-освен с някой твърде детски мотор
                        A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

А може и с промяна на дължината на рамената на линковете.
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от tonibg Преглед на мнение
                            Пробвахме 2 такива за момиче /163-164 см/, при единият стигаше земята при другият едва
                            т.е. имаше разлика във височината от поне 3-4 см. На мен ми се стори, че по-ниският е с по-мека пружина, но дали това се настройва или просто единият е по-амортизиран ?

Цитат от интернет : 820 mm (32.3 inches) If adjustable, lowest setting.
                            Възможно е пружината да е била отпусната (ако има настройка за натоварване/preload ) - тогава статичното провисване(sag) е повече и пружината е по-мека...

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                            А може и с промяна на дължината на рамената на линковете.
                            Това обикновено е възможно - почти за всички модели се предлага, а може и някой майстор да го изработи...

Първоначално публикуван от ormr

пП. Извинетеее ме за оф-а
                            Можеше да си го спестиш!
                            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X