Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Gilera RC 600 -за и против

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Gilera RC 600 -за и против

Колеги, някой карал ли е такъв мотор, що за ендуро е, не е ли тежък?? Ще съм благодарен за компетентни мнения.
    Благодаря предварително.
    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
    0894328706

До: Gilera RC 600 -за и против

Аз имам такава Джилера,мотора не е лош от калибъра на Доминатор,ТТ,ХТ,малко е тежичък моя е около 140 кг,но пак зависи за какво ще го ползваш.Ако караш на по-дълги преходи по коларски пътеки е идеален,а ако искаш да гокараш по тежко ендуро,имам впредвид много тесни и стръмни пътеки,екстимчета кросови писти и скокове,ще е малко тегаво.Всичко зависи от Теб все пак,АЗ съм минавал отвякъде,че съм си здравичък и можем да го носим

Коментар

Никой ли не е карал такова животно
      0894328706

Коментар

Аз имам такава Джилера,мотора не е лош от калибъра на Доминатор,ТТ,ХТ,малко е тежичък моя е около 140 кг,но пак зависи за какво ще го ползваш.Ако караш на по-дълги преходи по коларски пътеки е идеален,а ако искаш да гокараш по тежко ендуро,имам впредвид много тесни и стръмни пътеки,екстимчета кросови писти и скокове,ще е малко тегаво.Всичко зависи от Теб все пак,АЗ съм минавал отвякъде,че съм си здравичък и можем да го носим
        Колега, благодаря за отговора. Аз сега съм с 125RC, но ми идва слабичък по стръмните пътеки. И то най-вече по каменистите, защото не може да се кара "на ръчка".Самия аз съм 90 кг и не мисля че 20 кг повече от сегашния ще ми се отразят фатално. За сметката на конете, които са двойно . И значително по ниските обороти.
        Мисълта ми беше да се придържам ли към старата марка или да взема нещо японско, макар че от "жабарката" не съм имал ядове..
        Ти примерно щом си карал 600RC, за какъв друг би я заменил?/изключваме новите/.
        0894328706

Коментар

Колеги, още се двуумя за джилерата. Ако не са я продали вече.
          Досега минисите с 2- килограмите- 140, което не е чак толкова
          много, повече ме притеснява липсата на рез, части............
          Може да го погледните
          Прикачени файлове
          0894328706

Коментар

Колега, тази видя ли я ?

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ghlight=gilera

Изглежда доста добре .......
            2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
            2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
            2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Гледането на други мотори не ми дава отговор на вапросите които ме терзаят
              0894328706

Коментар

Имах такъв мотор и съм го карал по горите като се справя прилично.
                Съветвамте да не си вземаш такъв мотор. По принцип е красив и има хубава стоика особено ако е запазен екземпляр аз трудно се разделих с него.Вземи си хонда или ямаха от този клас мотори.Ако си вземеш такъв ще го покараш точно една година и ще искаш да го продадеш а този е трудно продаваем после и ще го дадеш на голяма загуба или друго казано ще ти изяде парите за следващия мотор.
                Хубавото е че първо питаш затова се вслушай в съветите.
                Конкретно към мотора които си показал според мен не си заслужа каквато и да е цената изглежда доста захабен.
                Предполагам че не разполагаш с голям бюджет щом гледаш такива обяви но в момента има страшно много предлагане на мотори и съм сигурен че можеш да намериш по-добро за парете които си приготвил.
                Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
                  Колеги, още се двуумя за джилерата. Ако не са я продали вече.
                  Досега минисите с 2- килограмите- 140, което не е чак толкова
                  много, повече ме притеснява липсата на рез, части............
                  Може да го погледните
                  Колега мотора се намира в Сапарева баня познавам момчето Според мен си струва защото в гората нее влизъл тоя мотор кара го от дъж на вятар

Коментар

За гората ти вярвам, с тия гуми едва ли може да стигне далеч. То истинското изпичане на двигателя си е на асвалта
                    0894328706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X