Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Home MINI BIKE -POCKET BIKE

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Home MINI BIKE -POCKET BIKE

Здравейте колеги!!!
    От доста време ми се върти едно бутало в главата и обмислям как да го реализирам.
    Става дума за доста известните минибайкове чудо на гаражния майсторлък задвижвани от всевъзможни двигатели. http://www.youtube.com/watch?v=vbGJp...eature=related
    Разгледах наличните чаркове в работилницата ми които биха се вписали в проекта :една две рамки от "Симсон SR2" два двигателя от MZ 150 cc( разглобени до последното колелце) ....... трябват подходящи гуми и общо взето трансмисията като изпълнение още нямам представа как ще е най- удачно да се направи. Масово използват центробежен цъединител който директно предава движението от вала на двигателякъм веригата на задната гума, но не ми се вижда много сигурна работа (не намерих и никъде такива съединители).
    Относно двигателя ( за мотофрези помпи ....) има достаголям избор от моделина пазара Honda GX 120 или 160, Briggs Stratton 5,5 -6 hp , Subaru ...китайци некакви . Идеята ми е да използвам скоростната кутия и съединителя от MZ и подходящ за целта двигател . Някои ако е правил такова чудоможе ще съм благодарен да обменим малко инфо .

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X