Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колебая се какъв мотор да си взема

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колебая се какъв мотор да си взема

Значи искам да ме упътите какъв мотор да си взема.Проблема е че бюджета е много скромен.До 1600-1800 лева.
    Аз исках нещо кросово 250 кубика,но ме разубеждават,че ще ми е силно.
    Но все пак съм 100 килограма и искам да има сила да върви с мене,а не да го бутам по баирите.(имал съм 125кубиково ендуро),
    Очаквам да ми дадете мнение кое ще е добро за мене.
    Гледам има разни кавазаките кдх 200,обаче пак ме е страх да не ми е слабо.
    Марката няма значение,стига да е по доказана

До: Колебая се какъв мотор да си взема

колега много зависи и от стила ти на каране ако караш по баири по черни пътища си вземи ендуро.Незнам но според мен щом искаш по мощo една хонда хр 400 (но няма да я намериш за тези пари).В мобиле има кавазакита кдх 200 за по 1500лв 2т пак ше те дърпа без проблеми .Успех с пукубката на мотора

Коментар

А кое ще е по добре.Кдх 200 или црм 250

Коментар

HONDA MTX

колеги,натъкнах се преди бая време на тая обява и се замислих аджаба, за тези мотори намират ли се части някъде и скъпи ли са?Даже не съм сигорен дали е МТХ помагаите !!! ПОЗДРАВИ!! http://www.mobilen.bg/51244900341307410
        Последно редактирано от matador; 28-10-09, 12:09.
        [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

До: HONDA MTX

A също не е лош и този http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...082&f1=details . Нека колегите кажат за частите че и аз се интересувам !!!

Коментар

До: HONDA MTX

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...082&f1=details или ето тази мбх
            [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Някои от вас да знае за части на тези мотори- каде се намират магазините и какви цени ! Благодаря ВИ !

Коментар

Първоначално публикуван от galev_90 Преглед на мнение
                Точно от двата CRM-a e по-добро!
                Последно редактирано от Chinela; 29-10-09, 18:20.
                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Първоначално публикуван от galev_90 Преглед на мнение
                  Разбира се че Црм-а е по добър. Не съм имал такъв мотор но с такова впечатление съм останал. Вземи си една 250-тка, след като си карал 125 значи няма да ти е силен 250цц-то. И също много зависи точно закакво ти е този мотор и къде изкаш да го караш. Също какво каране ти допада, мотокрос, лек оф или хард оф.. прецени си сам и след това вече може да те насочиме към марка и модел. Поздрави
                  OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Вземи си KDX200 или 220 сс. За тези пари ще си намериш. Защото спрямо CRM-а има едно много много голямо предимство. За KDX-а има диаграми и части могат да се поръчват защото е модел правем за САЩ. А ЦРМ-а е за японският пазара и освен накладки и зъбаци друго неможеш си намериш!

Коментар

така е: при този изтънен бюджет, който предполага изморен мотор, по-добре е да се мисли за частите
                      A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X