Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Хусаберг МС 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за Хусаберг МС 350

Колеги, досега скачах с Кавазаки КХ 125 чист крос, обаче сега си взех Хусаберг 350 4 тактов, 42кс., доста лек и удобен вече го пробвах и съм
    доста впечатлен.
    Дайте вашето мнение особено ако има някой с същия модел, че са рядкост тези мотори, благодаря ви предварително за инфото и мненията, ще се видим в гората.
    Последно редактирано от Chinela; 09-06-09, 07:32. Причина: 4 не е равно на Ч

До: Мнения за Хусаберг МС 350

Имам саЪщия мотор,страшна машина ваЪрви много и е много оУдобен за каране,но да не се чупи. За тези мотори няма намиране на части моя счупи зъбни колела и маслен сиЕгмент. Колелата ги правят и в България,но масленияТ сегмент няма и няма намиране ако някоиЙ знае от каЪде мога да си пораЪчам нека пише на скупе Marto1948 , иначе мотора си го пази и го карай с кеф страхотен е !!!
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 30-09-09, 10:10. Причина: Ъ; У; Е; Т; Й;

Коментар

00302551083005 Това е в Гърция(Александрополис), човека говори горе долу английски, но само маслен сегмент няма да намериш. Аз си поръчах бутало и биела за моя берг и ми ги достави човека.
      Иво Георгиев
      Gworkshop

Коментар

Колеги доколкото зная в представителството на КТМ за България вече предлагат и мотори Хусаберг, така че не е лошо там да се пита за части, защото за КТМ-ите части има и идват доста бързо
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Да ама за този Хусаберг ме съмнява много да се поръча нещо от КТМ в Пазарджик.По скоро бих търсил от модела на Хуск варна 350 когато ги изкарваха тези модели.
          Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
          0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

За старите бергове в КТМ няма нищо, аз съм проверявал, Вальо правеше някакви опити но се оказа доста тегаво положението
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Ок колеги.Просто исках да помогна, защото и моя КТМ е дъртичък, но досега, каквото съм потърсил в КТМ България всичко са ми намерили.Хората са много коректни и точни
              SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
                Да ама за този Хусаберг ме съмнява много да се поръча нещо от КТМ в Пазарджик.По скоро бих търсил от модела на Хуск варна 350 когато ги изкарваха тези модели.
                Ьусаберг,са търговска марка на КТМ,какво общо имат с Хускварна,освен че и двете фирми имат модел 350.Попитай в КТМ-Пловдив,може да потърсиш Валентин Неделчев,мисля че ще ти свърши работа.0885249760.

Коментар

Колегата отдавна не е писал по темата, но днес питах в КТМ България за части за Хусабергите и ми казаха, че имат, но само за моделите след 2005г, защото от тогава КТМ са погълнали или купили Хусаберг и вече го произвеждат.Надявам се да съм бил полезен
                  SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

От: Мнения за Хусаберг МС 350

Така благодаря на всички които се опитаха да помогнат,но аз вече си имам ново бутало със сигменти поръчах го от германия 380 лв ми излезе. Това е стара тема . Сега обаче ми трябва скоростна кутия за същия този мотор вече 3 пъти ми чупи зъбни колела и само хвърлям пари по майстори които не правят нищто като хората . Ако някои знае от къде мога да си купя нова скоростна кутия ако може втора ръка на по приемлива цена ако пък не може и нова . Чакам коментари Благодаря предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X