Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помоощ! Да си трампя ли мотора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Упс толкова много изписах пък не си направих труда да погледна за кой модел става въпрос, но като ми кажат Априлия си представям ето това

Ако не е то не ти трябва наистина, карай си ХЛ-а докато изпадне нещо друго, щом ти върши работа

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev
      Упс толкова много изписах пък не си направих труда да погледна за кой модел става въпрос, но като ми кажат Априлия си представям ето това
      ......
      Ако не е то не ти трябва наистина, карай си ХЛ-а докато изпадне нещо друго, щом ти върши работа

Ти само хубави неща си представяш

Обективно Априлията е по-мощен, защото е двутактов ... това обаче води до поне двойно по-голям разход на гориво ... Може би дори да е по-тежък от ХЛ-а ... за здравината няма да говоря, защото нямам опит с Априлия
      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

това на снимката е априлия RX и то доста нова година и в доста добро състояние
        а туарег рали е едно такова с голям резервоар и две фарчета
        наистина е готина като дизайн
        и държи по висока цена-е ако всичко и е по реда ..което май е рядко срещано

и моето мнение е че бива да си държиш хондичката особенно ако нямаш излишни пари за харчене и някакви по спортни амбиции

иначе-мацките по ще иската да ги возиш на априлията-това е 100%сигурно и е още един показател че не бива да ги сменяш -щото те пък кво ли разбират

Коментар

НЕ СИ ВЗЕМАЙ АПРИЛИЯ! Априлия Туарег Рали беше първият ми мотор и още лежи прашасал в един сервиз и не може да се оправи. Този мотор е мега боклук. Три пъти му цепих рамката, няколко пъти изтича маслото на предните амортисъори, кормилото се криви като макарон, натроши ми се магнета, задра ми буталото....какво повече. Листа с повреди е много дълъг. Не знам дали има нещо да не се е чупило. И за да се оправят повечето неща, карам разни майстори да импровизират каквото могат, понеже няма части.
          Зависи и как го караш все пак, но си помисли хубаво!
          No bike - no fun!

Коментар

ООО тиа Артили са големи текезарки , един приятел си взе такава за 800 кинта и казва че е доволен, защото предишня му мотор беше симсом . та знаеш защо казва че е доволен , иначе аз като я пробвах останах много разочарован , е с по дълги скорости е от моята осица ,но го няма никво в гората , запъва се като магаре на мост
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Аз имам ямаха дт125р не върви много (буталото и сегментите явно са за смяна) но от скромният ми опит с 2Т мога да ти кажа че априлята ще харчи не 2 ами 3 пъти повече от хондата ти се пак тя е 4Т. Аз лично си исках 2Т щото за мене 4Т под 250 си е умряла работа но ако ти върши работа и му се кефиш си го пази щом ти харчи пък и 2,5/100 е наптаво приказка моя го карам само off-road харчи 10/100 на дълго 7/100 аз лично за априля не съм чувал много добри отзиви.

Коментар

То има много добри априли , но точно тази не е такава ... много е тежка , тромава и определено харчи доста ако се юрка както трябва . и моя КМХ харчи някаде от сорта на 5 до 10 на 100 зависи в какво настроение съм аз
                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Re: Помоощ! Да си трампя ли мотора

ПРИЯТЕЛ ПРАТИ СНИМКА.АЗ ИМАМ ЯМАХА ДТ125Р

Коментар

До: Помоощ! Да си трампя ли мотора

Ако ме питаш мен не си давай Хондата за тази Априлия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X