Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM EXC300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM EXC300

Здравейте

Дойде времето за закупуване на второ ендуро, спрях се на EXC300, като до сега съм карал 125 шестдневка, както и да е, аз съм 175/65кг, предполагам няма да ми дойде слаб, покарах го, хареса ми.
    Въпроса ми е главно дали си струва 2002 година за около 4900, за състояние, не разбрах много от огледа, освен че резонатора беше понагънат и беше леко изваден, за което собственика ме предупреди, заради вибрациите и звука.
    Та, става ли като за мене този мотор, главно за в гората и тук там може да се пусна на писта, чисто любителски и струват ли си парите за такъв мотор ?

Благодаря предварително на отзовалите се
    Последно редактирано от Chinela; 17-05-09, 15:06.

До: KTM EXC300

Според мен не си заслужава , за тези пари може да си вземеш доста по-нов мотор пак 2т , но 250 . Разликата не е кой знае каква или поне аз не правя разлика. Друг вариянт имаш да си земеш някоя 250 за около 3000 лева и може да я тунинговаш е един кит да стане 280сс някоя друга по-яка генерация и даже ще стане по-мощна от този КТМ . И все пак не знам за какъв мотор става въпрос , защото ако е с тунинг за поне 3000 лева си заслужава . Въобще относителни са нещата , по-лесно ще бъде ако пуснеш и снимка
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Колега и аз бях като тебе доиде време за второто ми ендуро и се почна едно лутане какъв модел да е каква марка колко кубика да е.Бях се спрял на един КТМ EXC300 2001г. не помня колко пари беше бях готов да го взема обаче ме отказаха от този мотор не бил за мене много силен бил и тн.И накрая си взех КТМ EXC 250,и ми пасна супер не е много силен и е идеален за втори мотор.Затова си помисли добре и не са малко пари за този КТМ огледаи се за нещо по слабичко.Успех със търсенето
      KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Не те разубеждавам но ,това са много пари за този мотор.Помисли си пак и не се хвърляй на толкова силни мотори.
        0888 074 049

Коментар

Благодаря за изказванията ви,ще помисля !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X