Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв мотор да избера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв мотор да избера?

Най-после дойде втрме и аз да пусна подобна обява. Купувам мотор. следавт очакванията и целите след това условията
    Мотора ще ми е втори. Ще се кара в града, извън него през почивните дни по асфалт двама човека, около 50-100км. Обаче когато съм сам искам да е яка оффроад машина Да е лек да е мощен и да не харчи много. В общи лини да замени колелото ми Drag Climber, маам гащи с него навсякъде Помагайте с предложения за такава машина.
    Сега условията:
    -да може да се регистрира/да е регистриран да мога да се прибера до София на собствен ход.
    -ако не е каран в БГ ок, ако е искам да е на виден съфорумец
    -да е 'обслужен за сезона' и прочее търговски трикове
    -да има 2 комплекта гуми/капли за асфалт и гора
    -да е произведен след 200х
    -да е 4етиритектов
    -да не стрва пове4е от 5000лв
    -да не бучи много, много мразим селски спортни ауспуси

моделите към които съм се насочил са:
    Yamaha WR 4хх
    Suzuki DR-Z 4хх
    Kawasaki KLX
    Honda CFR 4xx

Помогнете със съвети и къде да ходя да гледам?
    София магазини/морги
    Дупница къде?

До: Какъв мотор да избера?

Има само един отговор на всичките ти въпроси и той е http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=43655 . Отговаря на всичките ти условия , че даже и повече .
    Успех !
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Мисля че един Xr 400 ще ти върши перфектна работа,а защо не и 600.Машините които си посочил с повече за по екстремен оффроад така да се изразя,и по агресивни.С един XR можеш да минеш от всякъде
      Това е уникално здрав мотор
      Човешкото тяло е с перфектна механика, ама от калпав материал. Пазете го!! :wink::wink:

Коментар

Наистина мотора на Жоро е единствения варянт за който аз се сещам .

Колега да не те обидя ама ми се струва ,че ти май въобще не знаеш какво търсиш и май не ти е много ясно как изглеждат пуснатите като варянти от теб мотори 1-нито един от тях няма степенки за втори нито е пригоден за втори човек 2-нито един от тях няма перка за охлаждане и в жегата по светофарите бързо кипва 3- нито един от тях не става за каране по асвалт с оригиналните пиньони 4- от тези пари които си написал полувината са за супермото капли и гуми каде са тия за мотора за 5000лв са прекалено много условията които си написал да не споменавам ,че полувината от тях си противоречат.
        Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
        Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
          Наистина мотора на Жоро е единствения варянт за който аз се сещам .

.....1-нито един от тях няма степенки за втори нито е пригоден за втори човек 2-нито един от тях няма перка за охлаждане и в жегата по светофарите бързо кипва 3- нито един от тях не става за каране по асвалт с оригиналните пиньони 4- от тези пари които си написал полувината са за супермото капли и гуми каде са тия за мотора за 5000лв са прекалено много условията които си написал да не споменавам ,че полувината от тях си противоречат.

Maй ти не си...,ДРЗ400 е точно отговарящ на тези изисквания,има степенки за втори човек,има перка за охлаждане в жегите,става за каране по асфалт и точно до тия пари ще си купи мотор,ще пусна снимки на два ДРЗ,единят е за 4100лв,другия е 2007 за 5000лв.първия си го купи човека нов внос от англия и е перфектен с "лаковото" покритие на плалстмасите и всички елементи,а другия е от германия,за него няма да обесмнявам по годината е ясно и състоянието му/купен е,паднал е собстеника веднъж,и го е върнал в магазина/от там в Бг.....Аз смятам че suzuki drz400 ще е идеалния мотор за теб,успех

Коментар

Ето този който е 2007 и е за 5000лв....Даже се забелязва и обратната предница,другите модели са като на обикновенно ендуро,тук явно вече сузуки са си променили някои неща,може и заради супермото джантите така да е пуснат...Другия ДРЗ е син и е 2002,снимки тия дни
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
              Колега да не те обидя ама ми се струва ,че ти май въобще не знаеш какво търсиш и май не ти е много ясно как изглеждат пуснатите като варянти от теб мотори 1-нито един от тях няма степенки за втори нито е пригоден за втори човек 2-нито един от тях няма перка за охлаждане и в жегата по светофарите бързо кипва 3- нито един от тях не става за каране по асвалт с оригиналните пиньони 4- от тези пари които си написал полувината са за супермото капли и гуми каде са тия за мотора за 5000лв са прекалено много условията които си написал да не споменавам ,че полувината от тях си противоречат.
              И аз мислех да му кажа същото , ама си затраях .

То като вриянти има много подходящи мотори за тези пари , ама честно казано малко са моторите с издръжливоста на ХР-а може подписа който съм сложил да е против Хонда , но като става въпрос за ХР ( не зависимо какъв е ) си замълчавам !
              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Защо се спираш главно на 400кк варианти ? Помисли и за нещо като Кавазаки КЛР 250. Ниска цена, малък разход, леко е, ако не е със спортен ауспух е супер безшумно...

Коментар

Като ми пееш Пенке ле, кой ли та слуша?
                  Вижте от кога е въпроса и досега никакъв коментар от автора му.
                  2010 CRF 250 R

Коментар

Honda CRF 250x или 450x

Здравейте. Нов съм още в тези неща, затова реших да питам.
                    Дълго мислих, дори, мисля, прекалено дълго, набавих си екипировката, а все още нямам личен мой мотор. Все съм с на приятел мотора, който не е в страната, но направо на темата.
                    Гледах най-различни машини и накрая реших да си взема направо нов. Хондата, като че ли, ми допадна най-много, дори и екипът ми е червено-черен
                    Но така и не мога да преценя дали да е 250 или 450. Не съм коъ знае с какав опит, но той мисля се трупа, така че, моля за съвет коя от двете кубатури е по-добрия вариант за offroad маршрути
                    Благодаря предварително за съвета
                    Последно редактирано от cveti; 09-12-09, 18:13. Причина: правопис

Коментар

До: Honda CRF 250x или 450x

Първоначално публикуван от sterio Преглед на мнение
                      Здравейте. Нов съм още в тези неща, затова реших да питам.
                      Дълго мислих, дори, мисля, прекалено дълго, набавих си екипировката, а все още нямам личен мой мотор. Все съм с на приятел мотора, който не е в страната, но направо на темата.
                      Гледах най-различни машини и накрая реших да си взема направо нов. Хондата, като че ли, ми допадна най-много, дори и екипът ми е червено-черен
                      Но така и не мога да преценя дали да е 250 или 450. Не съм коъ знае с какав опит, но той мисля се трупа, така че, моля за съвет коя от двете кубатури е по-добрия вариант за offroad маршрути
                      Благодаря предварително за съвета
                      Какъв е мотора на твоя приятел, който си карал досега?
                      Щом си решил да си купуваш нов мотор и знаеш, че ще е Хонда ЦРФ-Х, пробвай двата модела и ще разбереш кой е за тебе. Тук ще получиш само противоречиви съвети в зависимост от това кой как разбира ендурото.
                      250-Х се предпочита от техничари, а 450-Х от хора с по-здрави ръце
                      2010 CRF 250 R

Коментар

ами този които карах до сега беше Yamaha 250 четери тактов но е старичък 91г. мисля че е малко коне предполагам беше евентуално ако са живи все още де
                        маи наистина наи добрия вариан ще е да се пробват.
                        още един вапрос смо
                        250х и 250r мн по различни ли са,освен в това че единия няма стартер и фар.
                        аз не даржа на регистрацията

Коментар

Доста са различни
                          Потърси темите за разлики между ендуро и крос и ще ти се изясни (донякъде)
                          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Специално ЦРФ250Х и ЦРФ250Р се раличават доста като поведение, окачване и много важно - стартер при Х-а. Фара изобщо не го броим за разлика
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Прочетох във форума за разликата между кроса и ендурото и факта, че на единия двигатела е по изпилен и съответно с по къс живот е красноречив
                              Остава само да пробвам 250х и 450х и въпроса ще бъде преключен
                              Благодаря за съветите
                              Последно редактирано от Chinela; 11-12-09, 09:45.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X