Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda XL 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda XL 125

Проверих да сме отваряли тема за тази машина, но не намерих нищо, а съм си харесал тоя модел (не знам защо, но напоследък ме радват малките кубици 4Т машини(може би защото си мисля, че ще са големи малолитражки)), та реших да попитам за повече подробности: мощност, тежест, части, поддръжка и другите стандарни мотори !
    Мотора по принцип, ако взимам такъв ще е за човек не повече от 70 кг. и предимно за по-леки разкарвания из гората, а и от скоро и за асФалта..............може би

Това го дават 92-ра година отлично състояние + стартер + "дистанционен стартер" цена 1400 лв.
    Последно редактирано от viki terzieva; 31-10-13, 10:04.
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

а --това е баш мотор за тебе

много здрав евтин и суперр икономичен

гори 2-3 л на 100км а по асвалта може и под 2 л на 100

хваща 1л масло няма и маслен филтър

а е невероятно здрав двигател

вдига над 110км/ч и работят като часовник че и частите са супер евтини

преди време бях взел такъв е тъй като на майтап много се кефех из чукарите съм го навирал уж не върви много а излизаше от всякъде и то без проблем
    виж на задна гума трудно се изправя трябва да си голям факир за да можеш да го карашно имам един приятел който бая караше такъв на задна само че бе 200куб модел

еми мисля че каквото те интересува отговорих
    да не забравя че и много лесно се препродават тези моторчета
    много са подходящи и за момичета
    1400лв леко ми се вижда скъпичък само това ми е забележката
    но горе долу там вървят -между 700-1500лв според състоянието
    200 кубиковите по новички години и до 2000 може да стигнат

Коментар

Митков, другарю, и аз си мисля, че ми трябва нещо такова... ама днес като си покарах МЗ-та отново съм на мнение, че май май само нещо кросово ще ме спаси
      Незнам ако ...........някога.............взема изобщо нещо такова .. дали ще издържи на напъна...
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Ако аз имах някакви парици бих си взел едно такова вместо някой по-модерен, щото според мен тфа моторче си е перфектно за правене на кеф !
        Не за състезания а за кеф А, ние нали точно това търсим.... най-удачното решение да си правим кефа
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Незнам ако ...........някога.............взема изобщо нещо такова .. дали ще издържи на напъна...

Коментар

Взех такова за сина 16г. много добре му пасна.Купих го за 600лв. от познат със задрало бутало направих му ремонт 200к бутало,верига нова ит.н.Сега е на 1200км от ремонт,с големия резервоар ,гори малко става и за по дълъг преход,къси скорости добре катери и вдига 115-120.На мен ми излезе към1500,макар че е по стар модел с барабан доволен съм.

Коментар

От: Honda XL 125

Здравейте! Искам да попитам, тъй като имам същия модел, но ми се счупи обтегача на веригата, а и също така ми трябват гарнитурите за цилиндъра, но не ги намирам. Само по чужбина и то на много високи цени. Има ли някой представа от къде да си закупя части? Много е готино моторчето, лекичко, много го харесвам, но сЪм в безизходица, ако не ги намеря, те трябва да го продам, а не не ми се иска помогнете
              Последно редактирано от viki terzieva; 31-10-13, 09:52. Причина: Кошмарен правопис

Коментар

От: Honda XL 125

Здр. От скоро и аз карам същата машинка и след малък пробег в гората реших да тръгна за морето. Та значи издържа до 188-мия километър и задра бутало, сегменти и болт. Оказа се некадърно сглобяване и като цяло някой майстор си е оставил ръцете при ремонта. В момента му правя ремонт. Ново бутало чакам да дойде и шлайф на цилиндъра и ще хукне пак, но след малко ядове и забавяне се надявам да издържи като ново от магазина. Успех на всички колеги и пак ще пиша по темата след сглобката.
                А някой случайно да знае къде да намеря в бг сайт жило за обортомера и десен капак на акумулатора+накладки за диск предни !!! ? Благодаря Ви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X