Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HONDA MTX125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• HONDA MTX125

Наскоро взех книжка за мотопед, но не ми се кара 50 кубиков скутер.. Предлагат ми въпросната HONDA и искам да попитам ДАЛИ НЯКОЙ Е ПРИТЕЖАВАЛ ТАКАВА ИЛИ Е КАРАЛ да кажете някакво мнение. Дали моторът е добър или ....... Ако знаете нещо моля пишете
    КАЖЕТЕ СВОЕТО МНЕНИЕ!!!!

МТХ 125 е нелош вариант за човек който сега е взел книжка, но при условие, че нямаш А категория може да имаш сериозни проблеми с полицията
    Аз съм карал МТХ 200 и мога да кажа че е хубаво моторче за двойна употреба. Става за асфалт, става за черен път, става дори и за триал изпълнения според Митков
    2010 CRF 250 R

Коментар

един приятел има такъв и е много добро ендуро , яко се дига на задна , ускорява след 5 хиледи уборота ... аз като го видях исках същия ,но не си намерих . Има само един проблем , почти няма части вече за тях , моя приятел му се счупуи запчатката и още не може да си намери капла . дано да нямаш такъв проблем
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Да добро моторче си е !!! Аз също сам карал не един приятел за млко 200 кб. и си беше перфектен много добар ряз.Но главния проблем му са частите. Доста удавна му се счупиха скоростите и още неможе да ги оправи.
        ​​MG Racing​ Yamaha YZ450F 2006

Коментар

Има само един проблем , почти няма части вече за тях , моя приятел му се счупуи запчатката и още не може да си намери капла
          нещо сте в грешка
          за всички модели на хонда има ВСИЧКО
          представителството им в България доставя всякакви части в много кратки срокове

освен това за зъбчатки и други подобни детайли -ники NHM от карлово ги прави без проблем
          наскоро пратих едни момчета с хусаберг там да им прави някакви детайли със сложна форма и функция и ги направил за нула време много са доволни момчетата

Коментар

да то и той намери капла ама струваше 700 лева ... а той е взел мотора за 800 то части се намират , но са много скъпи .
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X