Обява

Свий
Няма добавени обяви.

125 подходящо ли е за 85 кг човек?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 125 подходящо ли е за 85 кг човек?

Здравейте! Искам да попитам 125 кубика подходящи ли са за човек към 85-90 кг? Ориентирал съм се към Kawasaki kmx, kdx Suzuki ts , Honda cr. Дайте мнение, защото се чудя много дали 125 или 200 от същите модели като изключим цр тя е 250, но и за нея.

До: 125 подходящо ли е за 85 кг човек?

Според мен ако си карал мотор преди по добре кх 250 или цр,
    даже има 1 кх който се продава в форума и е доста добър

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
      Според мен ако си карал мотор преди по добре кх 250 или цр,
      даже има 1 кх който се продава в форума и е доста добър
      Не мога да се начудя на хора като теб, които толкова са изпатили от дадена марка ( в случая Кавазаки ) да я препоръчват и на други ???

ПП. Не се заяждам, чистосърдечно.

Поздрави.

Коментар

KTM,YAMAHA,HONDA,KAWAZAKI,SUZUKI,HUSQWARNA - ?Има ли смисъл да ги сравняваме.....като си вземе човек някой трошка и оп тая марка не е на добре ....

Коментар

каръл съм сузуки бандит 250 ,едно кросово китаиче но тои не вървеще вобще и затова нямам наблюдения (китаичето беше 250 4т но не вървеше хич на първа се изправяше много трудно с много мъки )

И за това пускам темата прочел съм почти всичко в избор на мотор теьн. дискусия но пак не мога да реша защото никога не съм карал 125

Коментар

Разбира се че са подходящи но много завизи и каде предимно ще го караш ?

Коментар

горски разходки не големи и малко на едно трасенце мисля да карам

Коментар

Първоначално публикуван от darkones Преглед на мнение
                Здравейте! Искам да попитам 125 кубика подходящи ли са за човек към 85-90 кг? Ориентирал съм се към Kawasaki kmx, kdx Suzuki ts , Honda cr. Дайте мнение, защото се чудя много дали 125 или 200 от същите модели като изключим цр тя е 250, но и за нея.
                Колега - първо една забележка: От изброените мотори "Kawasaki kmx, kdx Suzuki ts " са ендуро, а "Honda cr" е крос. Ендуро модела на хонда е CRM 125/250.
                Аз карам Honda CRM 125 и бях към 90-95 кг като го купих сега съм около 105 и все още може да ме носи, стига да не е голям баира
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Извинете че се вмъквам в тази тема, но за да несъздавам нова със почти същото заглавие пиша тук.
                  Та така въпросът ми е: KTM 250 SX-F или KTM 450 SX.
                  Дали габаритите ми искат по голяма и мощна моторетка, или и по малкото кубици ще ми вършат работа, и дали няма да е грозно човек кат мен 185 см. 85 кг. да кара 250 Sx-F?
                  Това ще ми е първият кросов мотор и се колебая между двата модела, но като чели клоня кум голямата и мощна машина.

Коментар

Колеги, преди 3 месеца бях пред подобна дилема - не бях карал мотор от 10 години, най-накрая се навих да си взема чист крос и се бях ориентирал към 2Т 250 кубика.След съвети на колеги от форума, че като първи кросов мотор е хубаво да се започне от 125 кубика, се вслушах в тях и не сгреших.Теглото ми варира между 110 и 120 килограма, но мотора ме носи без проблема, изправя се на задна гума с лекота и до сега минава навсякъде където съм пробвал да мина.Карам поне по два пъти седмично, понякога и три по минимум час - не ме свърта на едно място и ми доставя страшен кеф.До сега съм падал 3 пъти с него, слава богу без сериозни последствия освен натъртвания, счупена наколенка и скъсани панталони.Та мисълта ми е, че ако за първи път ще карате кросов мотор е добре да започнете с 125 кубика, 36 коня и чак след като го почувствате слабичък да минете към 250, 56 коня.Разликите в цените е почти никаква, но 250-ката е доста по-мощна.......
                    Успех!
                    2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                    2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                    2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Първоначално публикуван от nakovk Преглед на мнение
                      Не мога да се начудя на хора като теб, които толкова са изпатили от дадена марка ( в случая Кавазаки ) да я препоръчват и на други ???

ПП. Не се заяждам, чистосърдечно.

Поздрави.
                      Колега марката няма само 1 модел В случая не е КЛР
                      А и ,че аз съм попаднал на неподходящ мотор неозначава ,че марката е лоша

Коментар

От: 125 подходящо ли е за 85 кг човек?

Ако е за първи мотор suzuki ts 125 това е машината - много щадяща, не загрява дори и да я караш само на 1 а, ако го надуеш се ряпа и на 2-ра като го взех бях 90 кг и пак са ряпаше много и не е усещал зор в баир .

Коментар

От: 125 подходящо ли е за 85 кг човек?

Хм,темата е от преди три години,колегата може да е вече 120 кила.Ама моторчето,което препоръчваш е добро.
                          DRZ 400S

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X