Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голяма промоция на BETA

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Голяма промоция на BETA

BETA Direct dealer BULGARIA прави голяма промоция на всички мотоциклети BETA.

Промоцията важи до изчерпване на количествата на склад
    Промоцията важи за всички кубатури /Е1,Е2,Е3/

Тази 1-вата снимка я видях на живо, на сопот, като заваля дъждът и реката се вдигна някой(интерестно кой) с бета(ако не се лъжа) се опита да ни изпревари мен и пацо през дълбокото след кравите

Честно казано тези моторчета излязоха по добри отколкото очаквах, чак се замислям...

Коментар

чак се замислям...
      аз от давна съм им се замислил
      от как карах на вальо бетата много ми харесаха
      цената също не е лоша още повече че ги има и на склад
      а между другото дори в щатите а и навсякъде из европа са много по скъпи

от скоро се появиха на пазара а вече ги карат доста по европата на ерзберг имаше бая даже ги снимах може да кача в тази тема някоя от снимките

Коментар

макар че всъщтност вече доста качихме в темата за бетите
        http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=4494

Коментар

А някакъв лизинг има ли?

Коментар

Какво от скоро бе Митков, това си е напудрен КТМ, а КТМ-ите ги карат от край време ако не се лъжа

Цената е уникално добра, като за малко каран мотор а не за чисто нов. За всички които не могат да се пречупат с идеята за нов мотор и търсят нещо на около 3г. за 8000лв искам да отбележа че като си купиш нов мотор той идва с нови гуми, нови спирачни дискове и налкатки, нова верига и пиниони, без никакви забележки и вероятно даже и с ганация! Като си купите някоя карана машина за 8000лв пъро имате стар мотор, второ кой знае колко му е сменяно маслото и колко е прегряван, удряни дискове/джанти, прецакани акумилатори..... абе куп проблеми и като теглиш чертата ще видиш че новото си е ново - да не говориме като го купуш с няколко хилки по евтино, като в случая!!!

Не си мислете че правя реклама на Еди, той и без това на тази цена не печели кой знае колко - офертата е добра за нас потребителите!!!

Коментар

Какво от скоро бе Митков, това си е напудрен КТМ, а КТМ-ите ги карат от край време ако не се лъжа Wink
              събине знам ама ...и моето а и на приятеля ми албин от австрия мнение е че...бетата е по добре от ктм със същият двигател
              а човека наистина разбира ставал е 6 ти на ерзберг

аз не разбирам чак толкова но като я карах много ми хареса освен това бетата си е ктм но без странното си задно окачване и без компоненти на WP /предницата на бетите е марцоки а задният шок е сакс/
              а сме си говорили че точно окачването на ктм е най кофти работата спрямо японците

освен това това че можеш да си регулираш клапаните без да сваляш глави и валове си е сериозно предимство според мен-точно на този двигател за 10 мин може да се регулират даже и в моя не обзаведен гараж

бетата има и по добър "handling" от аналогичният ктм а цената е по добра

въобще който иска ктм с японски спирачки и линково окачване-може с чиста съвест да си вземе бета а като гледам поне в европа това не са малко хора

Коментар

А вижте какво пишат дирт райдър за този двигател който ползват бетите

Compared with the 450 SX and its 63.4mm stroke, larger titanium valves and more radical ports, KTM's MXCs and EXCs have longer-life stainless valves, yielding top end lives that modern Japanese four-stroke engines can only dream of. The 400 used in the KTM rebuild story (Dr. Dirt, March '04) had more than 20,000 documented miles on the stock top end!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                  Тази 1-вата снимка я видях на живо, на сопот, като заваля дъждът и реката се вдигна някой(интерестно кой) с бета(ако не се лъжа) се опита да ни изпревари мен и пацо през дълбокото след кравите
                  Длъжен съм да уточня, че този който ви изпревари на реката не беше с БЕТА
                  К. Кулев

Коментар

Изпревари е силно казано, защото на камънака след водата, мотора загасна.

Коментар

Всъщност същата ситуация, но без вода се повтори 3-4 пъти

Дали се оправдаваш защото излиза, че онези моторчета са излезли по-добри отколкото си очаквал
                      Честно казано тези моторчета излязоха по добри отколкото очаквах, чак се замислям...
                      ПП Много сори за офф топик-а
                      К. Кулев

Коментар

Коментар

сабин не мислиш ли че можеш да попаднеш на много добър мотор за 8000-9000 хиляди лева ?
                          [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Коментар

От както си купувам нови мотори, съм рахат от към ремонти, смени на основно части и главоболия.
                            Вярно, отначало инвестираш голяма сума, но това после ти се връща.
                            Имам приятели, които купиха мотори между 6000 и 9000 лв. и постянно сменят това-онова, а и по време на състезания не се чувстват сигурни с тях, тъй като не знаят какво ще ги изненада.
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

ако карахме пистарки, стар мотор щеше да е равно на нови гуми и смяна масло, но тези максимално наточени състезателни машини, след като ги купиш и покараш в гората, така както ги караме ния за 1-2 години почват да искат толкова много нови неща, ако искаш всичко да ти е 100% наред, че тази оферта е по озгодна, стига да можеш да си я позволиш - разбира се...

Ето ти приблизителни цени за износени части на японски мотор:

Преден диск: 300лв
                              Заден диск: 300лв
                              Наклатки предни: 60-80лв
                              Наклатки задни: 60-80лв
                              Лагери по задното окачване: 300лв
                              ремонт на предницата: 300лв
                              Кошница съединител: 300-400лв
                              Дискове за съединител: 300лв
                              Гуми: 250лв
                              верига и пиниони: 300лв.
                              Двигател???? сменяно ли му е маслото??? Прегряван ли е???
                              Бутало: 300лв
                              Цилиндър: 1000лв
                              Сегменти: 100лв
                              Гарнитура: 70лв.
                              Скотости(според карането но издържат около 3-4 години): $$$
                              Криви радиатори: 300-700лв единият!

Много от тези части може да си ги караш, а други да ги купиш не оригинални и малко по евтини.

И в крайна сметка като си купиш стар мотор за 9000 и вложиш в него 2000 пак имаш мотор за 9000 хил. ама на 2-3 години.

Ако си голям късметлия може да попаднеш на нещо добро и запазено, ама в повечето случай не е така

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X