Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Джилера Аризона РХ 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за Джилера Аризона РХ 125

Доста ровех из темата, но неможах да намеря почти нищо за този модел затова пускам тази тема. Много хора сам виждал с тъкива мотори и ми се иска тука всеки да сподели мнението си и коментара за този мотор, както и проблеми свързанис него. Може и някоя снимка аз лично съм много доволен от тази мъшина и до сега не съм имал проблем с нея. Ето как сам я "освежил":
    Прикачени файлове
    Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

До: Мнения за Джилера Аризона РХ 125

нз каде си ги виждал толкова много ама според мен май са като мз 150 по новите с дискова отпред !!!това коя година е ?
    Опел Корса В 1,4 82 коня
    Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
    Ямаха ХТ 600Е
    Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

С приятни впечатления съм. Навремето докараха едно такова моторче на един комшия, от Италия. Мотора беше докаран с проблем в електрониката, доста зор видяха докато го оправят, ама успяха накрая. Случвало се е да го покарвам след това. Тогава аз имах МЗ ЕТЗ 150, та мога да кажа че нямаше нищо общо с МЗ-та, т.е. чувстваше се по-леко, по-мощно, въобще кеф отвсякъде. Комшията няма никакви проблеми повече с него, докато го продаде. Така че, хубав мотор беше, за ония времена!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Чувал съм от приятели които може и да бъркат но не се изказват никак ласкаво за италианските мотоциклети
        вярно ли е че са калпави?!

Коментар

Аз карам Джилера РХ Аризона и до тук имам положителни впечатления.Взех моторчето с идеята-"Евтинко е,изглежда стегнато,ще го карам до като се счупи и после го сменям."
          Да ти кажа честно мотора видя един страшно голям зор,с една много плътна глина и само съединителя почна да се оплаква,но трябва да се има предвид и 17-зъбовия пиньон.Още не съм му измислил от къде да му намирам части само,но това е защото не ми се е налагало(да чукам на дърво) да купувам все още.
          Успех с моторчето и поздрави от мен.

П.П.:Относно колегата с "целенасочения" въпрос-Въпрос на гледна точка.Аз съм единствено против трудното намиране на части,иначе са не по-малко здрави от останалите марки,а и начинът на екплоатация и подръжка играе важна роля.Аз моя мотор го мия и обслужвам след всяко каране и сигурно заради това не ми дава проблеми.
          Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
          Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
          Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
          Gilera RX 125 Arizona

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнение
            нз каде си ги виждал толкова много ама според мен май са като мз 150 по новите с дискова отпред !!!това коя година е ?
            Колега от където съм аз има доста почти всички са с МЗ- ЕТЗ дору за малко и аз щях да си взема такова, но добре че не го направих. Джилерата няма нищо общо с тези мотори много е по добър за офф ролд, само кадето е малко по бавен по асфалт от ЕТЗ-то, но лично аз съм вдигъл с моя 140 кm/h и пътя свърши А пък на мен са казвали все добри мнения за тази италянска машина а за части трудно може се наложи стига да се експлатира правилно и както ми казваше един фен"слагай хубави масла в двигателя и няма да имаш проблем". Наистина са стари машини, но смея да твърдя много сполучливи.

Коментар

Какво мислите за Gilera RC 125

как е подръжката,мощен ли е,става ли за кал и т.н ..за този модел става въпрос http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...476&f1=details

благодаря предварително

Коментар

До: Какво мислите за Gilera RC 125

Първоначално публикуван от pavlinkata Преглед на мнение
                как е подръжката,мощен ли е,става ли за кал и т.н ..за този модел става въпрос http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...476&f1=details

благодаря предварително
                Двигатела е същя като на моя мотор, аз лично съм СУПЕР доволен от моторчето си. Впечетленята за модела Джилера - 125 сам ми, че са супер за начинаещи, много вървят и горят малко- все пак е 125 с.с. А дали става за кал-става стига да имаш хубави гуми.

Коментар

Аз също карам една Джилера , закупих я от Велинград мисля че Али познава човека , моята Джилера е с Видински номер (стар) караше го едно едро момче . Но ми блокира , строших сигменти и от там бутало сега се очаква да си търся части , проблема е че никаде няма освен в магазина на Априлия (но там е майка си и баща си) и се надявам някой да ми подаде ръка и да поразпита за евтино бутало и цилиндър . Благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от Gerow Преглед на мнение
                    Аз също карам една Джилера , закупих я от Велинград мисля че Али познава човека , моята Джилера е с Видински номер (стар) караше го едно едро момче . Но ми блокира , строших сигменти и от там бутало сега се очаква да си търся части , проблема е че никаде няма освен в магазина на Априлия (но там е майка си и баща си) и се надявам някой да ми подаде ръка и да поразпита за евтино бутало и цилиндър . Благодаря предварително
                    Здрасти Колега. Мотора не го знам защото сум сравнително млад в спорта и не се познавам с абсолютно всички ендуристи, но маи се сещам от кой е . Скоро разпитвах за бутало. Имаги и ми се струва, че не са чак толкова скъпи е поне както аз предполагах. В мото магазина в Пазарджик бутало в комплект със сегменти за 125 с.с. струваше 100 лв. в Пловдив 120 лв. А на мене ми бяха предлагали отдавна цулиндър в комплект със бутало и сегменти за около 200 лв.
                    Май още нямаш право на лични съобщения, затова пиши тук или в скайп: ali_gazeto

Коментар

Всякакви бутала и сегменти при "ДОБРИН" от форума "Търговски партньори" в раздела КУПУВАМ-ПРОДАВАМ.
                      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                      0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
                        Всякакви бутала и сегменти при "ДОБРИН" от форума "Търговски партньори" в раздела КУПУВАМ-ПРОДАВАМ.
                        Точно така...това не е купувам-продавам,а тема в Избор на мотор,така че придържайте се към темата
                        MG RACING

Коментар

Знам , че не е купувам-продавам , но искам помощ . Все пак пише мнения и аз давам моето . И тъй като немога да направя нова тема пиша тук (излиза ми нещо и нестава) Ако някой има втора употреба нека ми пише : azsumcesekar - Skype

Коментар

Kolega Ali 007, гледам че задната ти гума е 18" , ако не се лъжа.
                            Ти ли я смени, че и аз имам намерение да сложа/оригинално са с 17"/
                            Капла комплект с главината намира ли се или само капла и да се сменят спиците
                            Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                            0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
                              Kolega Ali 007, гледам че задната ти гума е 18" , ако не се лъжа.
                              Ти ли я смени, че и аз имам намерение да сложа/оригинално са с 17"/
                              Капла комплект с главината намира ли се или само капла и да се сменят спиците
                              Мотора си го взех така, нищо не съм преправял освен по външня вид (козметично). Задната гума наистина ми е 18. И мисля, че май оргинално си е така, защото ми дадоха и друга също 18. А дали се намират- незнам не ми се е налагало да турся. Успех в намирането

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X