Здравейте имам огромното желание да се сдобия с мотор и попаднах на тази машина,но понеже съм новобранка в тази насока за това и питам дали този мотор е добър,има ли резервни части за него и т.н?В обявата пише че е 94г.Между времено намерих и едно Kawasaki KDX,може би по-правилния въпрос е кое е по подходящо за един начинаещ.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос относно Honda Cr CRM 125 R или Kawasaki KDX
Свий
X
-
Горе-долу така - някой който разбира и си отваря очите ... и по възможност да не му е за първи път да гледа мотори
Въпроса е дали ще ти паснат на височина тия моторчета ... аз за момент да напиша, че КДХ е по-спокоен и подходящ за новобранец (като мен), ама се сетих, че го сравнявам с ЦР а не ЦРМ (ЦРМ не съм карал)
За частите - зависи какво ще ти трябва но в БГ почти за всички мотори процедурата е еднаква...Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
Аз имам кавасаки и съм доста доволен , моето е КМХ , КДХ е повече към крос от колкото към ендуро ... за Хондата мога да кажа че е с много добър и здрав двигател , но има проблеми с задницата(един приятел има Хонда ) иначе е от според зави си като ги гледаш гледаи дали се е омаслявал някаде мотора , дали амортесиорите са здрави и тн ( аз на външния вид не държа много , стига само мотора да е здрав технически ) иначе кавасакито на външен вид , на мен повече ми харесва от хондата
Коментар
-
KMX-са е по силен от KDX още повече и е по лек само дето е с един радиатор ,ако говорим за 200-кубиковия де разликата е 8-кг.в минус и 5-кс.в плюс в мощността а що се отнася за задните амортесьори почти не съм виждал кавазаки от тези модели да нямат проблеми там защото повечето са внос от Япония и оттам идват с корозия по стеблото на амортесьора.
Коментар
-
Пробвал съм и двата мотора и мога да кажа че Кавата е някак си по-подходящ за ендуро.
Жалко че го няма Митков да каже нещо по-конкретно, но нали сега зяпа елита на Ерзберг
Когато се купува мотор е най-добре човекда си води някой който знае какво да гледа. Външно машината може да изглежда супер, но всеки модел си има някакви особености и слаби места.
Ако двата мотора са в еднакво състояние, препоръчвам КДХ-а защото е доказано здрав мотор, който почти няма нужда от поддръжка.
Цецо Кангото нещо май не се е качвал на кросак щом казва че КДХ-а бил повече кросов моторВярно че има хора които карат мотокрос с такъв мотор, но окачването и мощността му са си точно като за ендуро в гората.
2010 CRF 250 R
Коментар
-
KMX-са е по силен от KDXпо силен е от кдх SR НО НЕ И ОТ R моделите
иначе конкретно на въпроса е трудно да се отговори но в случая кдх са е по добрият избор -ако са в едно и също състояние
освен това за кдх има и части и всичко и и по разпространен като модел
по здрав по спортен и надежден
като цяло кава е по кофти марка от хондите но в случая спец за тези модели не е точно така
за това пък срм може да се намери супер запазен и никога не излизал от асвалта защото често се ползва за градско ендурце
Коментар
-
Най накрая взех едно KMX и както казва Митков найстина не е излизало от асфалта,защото е нов внос от Германия.Сега почвам с екипировката защото още с пробното каране си ожулих ръцете и коляното.Много ще съм благодарен за всякакви препоръки отностно профилактиката при закупуване на мотор.[SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар