Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Suzuki Dr 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнение за Suzuki Dr 200

Привет, карам ДР200 (Джебел) от около година.Моторчето е 2002ра от Япония и съм много доволен.Наистина е здраво и икономично.
    За съпоставка на 200и 250 кубика ще кажа само, че има доста голяма разлика в теглото.В големия талон на Джебъла пише 108кг.Ако ти трябва за града и лек офроуд-това е правилният избор.Аз карам и доста градско в София и разхода също ми е важен.Като недостатък ще спомена, че ДР200 е много рядко срещан в Европа(пример:в немското мобиле нямаше нито една обява за такъв мотор-тогава търсих за да съм в час с цената) което създава проблем при намиране на части.На мен ми е прецакан стартера и не мога да намеря дори след обиколки по Дупница.Иначе консумативите се намират и са евтини, направи ми впечатление, че предните накладки са на цената на скутер (за разлика от ДР350)
    успех
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 24-03-09, 15:20.

Коментар

Здавеите и аз карам др200 това е супер мотор здрав и моного ама много икономичен ще моля някои ако може да ми каже точно по какво да разбера годината на производство купих за 2002г но искам да се уверя за себе си дали е вярна а иначе е нов внос от Япония

Коментар

Първоначално публикуван от пламен69 Преглед на мнение
        Здавеите и аз карам др200 това е супер мотор здрав и моного ама много икономичен ще моля някои ако може да ми каже точно по какво да разбера годината на производство купих за 2002г но искам да се уверя за себе си дали е вярна а иначе е нов внос от Япония
        Годината на производство межем да разберем евентуално по номера на рамата. По-простия начин е по маркировката на каплите, но не е точен.
        2010 CRF 250 R

Коментар

по каплите наистина пише 02 а номера на рамата е SH42А119269 ще сьм много благодарен да се разбере точната година,,,,,,,,,,,,,ПОЗДРАВИ

Коментар

няма ли компетентни членове на форума да попогнат с годината на производство ще дам по-бира

Коментар

Мнения и наблюдения за ДР 200

Здравейте колеги някой имал ли е ДР 200 и нтересуват ме мнения за тази машинка / като двигател рама и т. на т. / дали е надеждна .
              Благодаря предварително .
              По добре късно от колкото никога .
              Нула89781нула019

Коментар

До: Мнения и наблюдения за ДР 200

Първоначално публикуван от aptt Преглед на мнение
                Здравейте колеги някой имал ли е ДР 200 и нтересуват ме мнения за тази машинка / като двигател рама и т. на т. / дали е надеждна .
                Благодаря предварително .
                Аз имам такова ендуро ,купих го за жена ми Много корава машина излезе.Перфектно е за разходки и за наченаещи, лек мотор с много мека седалка, сравнително нисък имного удобен. Сравнение с това което карам аз е направо супер икономичен -гори малко ,бавно износва задната гума,за венци и верига да не говорим . Двигателя работи супер,пали с едно ритане, за две години съм сменял само масла и филтри и една свещ. Истината е,че жена ми го кара рядко , но сме много доволни от него. Още като го взехме в началото му сложих 13 зъбов венец отпред и 1-ва скорост стана много къса и бавна ,перфектна за начинаещ. Но на последак започна да и минава мирака, та моторчето си стои най-вече в гаража

Коментар

Колега а да знаеш случайно размера на масления филтър че още не съм сменял маслото . Моя по талон е 93 г. няма стартер само манивела. Не знаеш ли колко коня, е защото не ми изглеждат реални 21.
                  Благодаря !

И намират ли се части за него ?
                  Последно редактирано от Chinela; 25-01-10, 07:31.
                  Нула89781нула019

Коментар

Първоначално публикуван от aptt Преглед на мнение
                    Не знаеш ли колко коня, е защото не ми изглеждат реални 21
                    Защо да не ти изглеждат реални?
                    Точно около 20те коня е.
                    250 стария едновалов е 26кс. Двувалката 29...

Коментар

Мисля да не е повечко от 20 к, защото с двама души си катери доста добре бих казал.
                      Нула89781нула019

Коментар

мотора е 20коня имам сьщия 2002г само мосло и филтьр сменям и сьм много доволен но вече ми е малко слабичьк и се оглеждам и ослушвам да го сменя или продам да си взема нещо около 40коня

Коментар

И Аз съм на това мнение но мисля това лято да го покарам,пък след това ще мисля за смяна .
                          Нула89781нула019

Коментар

От: Мнение за Suzuki Dr 200

Вече станаха 5 години откакто ползвам DR200, в момента е на 30хил км. без никакви грижи. Двигателя е 20к.с. по ТД, един цилиндър, 2 клапана. Средният разход е 3л/100км засечен за 2000км карам с ендуро гуми. В руските форуми има доста инфо за модела и също клипчета, на които братушките подлагат на офроуд издевателства въпросния модел. Теглото както бях казал е само 108кг.-това ми направи силно впечатление защото разрових за тегло на различни модели и кубатури и дори по-нови 125 кубикови японци са по-тежки.Резервоара е 12л. и позволява дълги маршрути.Продължавам да паля на манивела, стартера не работи откакто съм го взел. Семеринга е изпуснал и е влязло масло, вътре ротора не може да се оправи.Проверих тук-там за стартер втора ръка но не намерих, а скоро не съм и търсил-свикнах си с манивелата. Двигателя събира само 850мл. масло, масления филтър е 8лв.(от моторич).С две думи доста икономичен откъм поддръжка.

Коментар

От: Мнение за Suzuki Dr 200

Малко със закъснение, но много точно мнение Той колегата aptt по принцип е на линия и остава само да не се е разделил машинката По принцип на мен цялата гама на ДР-ите ми допада от към качество и цена, затова винаги бих гласувал положително за тях
                              SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X